En Carlos i la Carmen van arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar dels paisatges de Pratdip, un petit poble del Baix Camp, envoltat de muntanyes. Allí hi van descobrir l’Ermita de Santa Marina, de gran devoció popular, situada a pocs quilòmetres del nucli urbà seguint la carretera que porta a Mora la Nova, a la part sudest de la Serra de Llaberia. En Carlos i la Carmen es van fer càrrec de la cura del santuari i del bar situat al costat mateix de l’ermita. Amb el pas del temps, el bar es va convertir en un restaurant i així, va néixer La Cuina d’en Carlos com un espai proper i familiar.

IMG_9908 copia

La formació de Carlos com a cuiner és autodidacta. La seva gastronomia és tradicional, cuina de sempre, catalana i de muntanya, que parteix de bons productes i respecta els seus sabors, amb elaboracions adients. Els seus plats són abundants i contundents i el protagonista principal són les carns de primera categoría, especialment la caça (civet de senglar, cassoleta de cèrvol). Del menjador senzill amb tons vintage i rústics.

IMG_9929 copia

Cal destacar l’àmplia gamma que tenen de vins i caves. També ofereix un gran assortit de whisky i espectaculars gin tònics. A més, els vins i caves tenen un protagonisme especial ja que arrel d’aquestes referències el restaurant celebra un important esdeveniment anomenat la Nit de Vins. A aquesta celebració hi predominen vins de diferents denominacions d’origen i caves que mariden amb les especialitats del xef. Aquest any, el restaurant celebrarà la VI Nit de vins.

De les especialitats de la carta cal destacar la tonyina vermella fresca en escabetx maridada amb wisky 21,00; caragols estofats amb botifarra i el seu toc picant 15,00; galtes de vedella amb melmelada d’albercoc 14,00; espatlla de xai al forn amb pebre de Java i Jamaica 16,00; estofat de cua de vedella 16,00; i en les postres, el pastís de borratxo 5,00 i el pastís de poma 4.50. El vi de la casa és Montsant 11,00.

IMG_9907 copia

Adreça: Ermita de Santa Marina. (43320) Tels: 619 390 468 - 977 26 26 44. Horari: 13h a 15h. Tanca els dimecres. Terrassa oberta a l’estiu. Correu electrònic: lacuinadencarlos-pratdip@hotmail.com Facebook: La Cuina d’en Carlos

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross