A l’estiu un dels llocs més visitats pel turisme és la Costa Brava Centre, per les seves cales, platges, paisatges i llocs encantadors. Aquí van unes idees per passar unes jornades estiuenques en confortables hotels amb encant i excel·lents restaurants per gaudir de bones taules a Lloret, un dels municipis més freqüentats d’aquesta costa en la que el verd dels arbres s’uneix al blau del mar.

SANTA MARTA, LA SERENITAT A PRIMERA LÍNIA DE MAR

La brisa de la Costa Brava marca la personalitat d’aquest hotel que disposa pràcticament en exclusiva d’una de les millors platges del Mediterrani. Situat en un incomparable enclavament enfront de la preciosa platja de Santa Cristina, ofereix unes esplèndides instal·lacions a una clientela nacional i internacional que estima la tranquil·litat, el confort i un exquisit acolliment professional i personalitzat.

En un edifici senyorial, on s’aprecia la dedicació de la família Noguera i dirigit per en Jorge, fill dels fundadors (1958), que ha mantingut i respectat les instal·lacions i el seu esperit acollidor i familiar, s’integren les habitacions de sabor clàssic però alhora molt confortables. Tot l’hotel s’obre a unes meravelloses vistes al mar, des de les habitacions fins als salons, el restaurant amb els seus finestrals i el bar amb la terrassa de vistes panoràmiques. Compta amb 75 habitacions, 2 suites i 10 junior suites. El preu de l’habitació doble és de 176/292 euros/dia.

HABITACIÓ Doble Superior vista al mar copia.jpg

L’hotel completa la seva oferta de luxe amb un spa integrat perfectament en l’entorn, envoltat de naturalesa i orientat al mar, aquesta zona convida a un recorregut relaxant pel circuit d’aigües o a deixar-se embolicar per un món de sensacions en alguna de les cabines de tractaments i massatges. Les instal·lacions del nou spa es completen amb una perruqueria i un gimnàs equipat amb màquines modernes de fitness les 24h.

A escassos metres de la sorra, l’hotel disposa de pistes de tennis, piscina, servei de bar, i sota els pins es poden degustar els productes de temporada d’un completíssim bufet.

L’oferta gastronòmica de l’Hotel Santa Marta, en el seu restaurant, està basada en els millors productes mediterranis, i la seva cuina, amb el xef Francisco Sáez al front, està orientada a cada estació de l’any amb productes de mercat de màxima categoria. Al capdavant de la sala, que té una decoració d’estil clàssic i belles vistes al mar, hi ha Lluís Tremoleda, format a la casa, que a més també dirigeix el celler amb més de 300 referències. Els migdies, a l’estiu és molt recomanable el restaurant a peu de platja que ofereix un bufet molt apetitós i variat. A les nits, es pot sopar a la terrassa.

En definitiva, un hotel de 5 estrelles, damunt d’una platja, amb vistes, en un paratge arbolat, tranquil i amb molt bona cuina i serveis, per gaudir de la serenitat a primera línia de mar.

Adreça: Platja de Santa Cristina. (17310) Lloret de Mar. Tel.: 972 36 49 04. reserves@hotelsantamarta.net. Web: www.hotelsantamarta.es

MAS ROMEU, UNA DE LES MILLORS CUINES AMB MAGNÍFICA TERRASSA

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turística de Lloret de Mar, on imperava “la cuina internacional”. Va agafar el nom de la Finca on s'ubicava l’antiga masia que hi havia abans de ser restaurant. I el seu repte va ser introduir la cuina tradicional amb plats d’origen mariner, molt ben elaborats amb productes de primeríssima qualitat i de temporada.

P1016446 copia.JPG

Des dels primers anys, van començar a organitzar diferents Jornades Gastronòmiques temàtiques depenent de l’època de l’any, com Les Jornades del Bacallà a la Quaresma, les Jornades de la Carxofa a l’hivern, les Jornades de Primavera, les Jornades de la Gamba, les Jornades de la Caça, les Jornades de l’Arròs… sempre amb un gran èxit per l’afluència de la seva clientela.

En Jordi Garriga va començar de molt jovenet en el món de la cuina i va estar sota les ordres del prestigiós xef Josep Lladonosa, del qual va adquirir una gran estimació envers la cuina tradicional i a respectar els seus orígens i preparacions a l’hora d’innovar. Més tard, amb la seva esposa van complir el somni de tenir un restaurant propi, en el que la seva filla Laia és la sumiller, que té cura d’un important celler amb unes 150 referències.

El restaurant ocupa una amplia masia de decoració rústica i senzilla amb diferents menjadors, des de 10 fins a 200 comensals. A destacar la magnífica terrassa amb arbres ideal pels sopars d’estiu.

Entre els plats més recomanats podem esmentar el timbal de foie i poma amb oli de vainilla; l’amanida Mas Romeu amb esqueixada de bacallà; sopa de pescadors; paella de marisc; carpaccio de peus de porc amb foie i tòfona; canalons, melós de vedella amb bolets i verduretes; filet de bou a la sal amb verduretes a la brasa; suquet de rap amb llamàntol; crema catalana amb crustillant d'ametlles i gelat de caramel i molt especialment la rebosteria feta a la casa. També ofereix diàriament un Menú, a 15,90 euros i un Menú degustació, a 39,00 euros. El vi de la casa és l’Extríssim Bach Blanc, Rosat i Negre, 6,95.

Adreça: Avda. Mas Romeu, 1 (17310) Lloret de Mar. Tel.: 972 36 79 63. 63. Correu electrònic: info@masromeu.com. Web: www.masromeu.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross