Pels qui per Sant Valentí volen fer una escapada romàntica prop de casa suggerim el petit hotel boutique amb encant, Mas La Boella, als afores de La Canonja.

Inaugurat la primavera de 2009, està situat en ple cor de la finca La Boella, a 8 km de Tarragona, a 5 minuts de l’aeroport de Reus, envoltat per 110 hectàrees d’oliveres i 6.500 m2 de jardins i perfectament equipat amb tots els detalls i comoditats per passar una estada de luxe.

En total ofereix 13 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi a tot l’hotel, barnús, assecador de cabell, room service 24 hores i pany electrònic. El preu habitació doble és a partir de 154/292 euros/dia (amb esmorzar).

Disposa a més de piscina exterior (per estiu) i amplis jardins per gaudir d’agradables passejos. Entre els seus serveis addicionals, destaca la seva àmplia oferta d’activitats de lleure i entreteniment a l’aire lliure, i les propostes gastronòmiques i enològiques i les visites guiades per la finca. Disposa de celler i trull amb elaboració pròpia de vins i olis. La botiga gourmet i vinoteca presenta un ampli programa d’activitats: presentacions, degustacions, cursos de tasts, tallers de maridatge, etc. Té habitacions per a discapacitats.  Cal destacar també el seu restaurant gastronòmic La Boella de cuina mediterrània d’autor.

Situat al primer pis de l’antiga masia restaurada del complex, compta amb 10 taules en un marc únic i una terrassa per gaudir durant l’estiu. La cuina, mediterrània i de mercat, km. 0, amb tocs d’autor, va a càrrec de Manuel Ramírez. La carta canvia per temporades. Al capdavant del menjador hi ha Priscila Maciá. Té tres varietats de pa. Al celler, que es pot visitar i s’hi poden comprar vins, hi ha més de 6.000 ampolles i més de 200 referències. El vi de la casa és Vi de guarda La Boella, 18,00.

Entre les seves especialitats de la carta podem destacar els ous de corral de La Boella amb patates, pernil i foie, 16,00; caldereta de llamàntol blau, com es fa a Cambrils, amb patates, pa fregit i allioli, 49,00; fideus rossos amb llagostins, 18,50; coca de verduretes amb foie, 18,50; filet de vedella a la graella amb salsa de vi negre de guarda La Boella, 25,00; peix de llotja, s/m.; i a l’hora de les postres, la selecció de formatges i la rebosteria de la Boella, a escollir dins d’un assortiment de pastissos, bunyols, cremes, etc. elaborats diàriament en el nostre obrador, 6,00; també l’amanida de fruites, 8,00.