ELS GUARDONATS SÓN CASA MACARRILLA 1966; L’ORIGINAL; EDUARD AGELL, DEL XIRINGUITO MIRAMAR; TRYP GUADALAJARA; VERMOUTH YZAGUIRRE; I CAVA MAS GATELL

FOTO DE FAMILIA (foto Alba Mariné)

La Guia Gourmand 2020 s’ha presentat al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de quasi 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo, de disseny minimalista, que exemplifica la modernització de la Guia Gourmand i la digitalització dels seus continguts. El nou “Gourmand” encapçala també la nova web guiagourmand.cat que ofereix una reestructuració de la informació i eines tan útils com la geolocalització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments a fi d’accedir amb més precisió i velocitat a les notícies desitjades. En definitiva, un procés d’actualització dut a terme per l’empresa barcelonina “Salvador Web Consulting & Services” que consolida a la Guia Gourmand com un mitjà especialitzat en gastronomia i restauració adaptat a les últimes tecnologies de la informació.

FÈLIX I EDUARD-2688 copia

Apadrinada i presentada pel prestigiós xef Eduard Xatruch, dels restaurants Disfrutar, de Barcelona (2 estrelles Michelin) i del Compartir, de Cadaqués, la Guia Gourmand 2020 guardona en aquesta nova edició a:

IMG_0159 copia

- Restaurant de l’any 2020: Casa Macarrilla 1966, Cambrils

TRYP GUADALAJARA

- Hotel de Congressos de l’any 2020: Tryp Guadalajara, Guadalajara

L'ORIGINAL

- Restaurant Revelació de l’any 2020: L’Original, “Experiències gastronòmiques”, Cambrils

EDUARD AGELL

- Xef de l’any 2020: Eduard Agell Hernández, Xiringuito Miramar, Vilanova i la Geltrú

YZAGUIRRE

- Vermouth de l’any 2020: Yzaguirre Herbal Vintage, Morell

CAVA MAS GALLAU

- Cava de l’any 2020: Mas Gatell, Bonastre

PRESENTACIÓ

L’acte, presidit per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i la regidora Marta Borràs, s’ha iniciat amb unes paraules d’agraïment del director de la Guia, Fèlix Llovell, als assistents, excusant la presència del subdirector, Ramon Segú per motius de salut. També ha tingut paraules d’agraïment  per  Xavier Xatruch i per a tots els que han fet possible aquesta 29ª edició, destacant la tasca duta a terme per la Marta Pérez i la Berta Sendra de l’equip realitzador.

PRESENTACIÓ 1

Seguidament Eduard Xatruch ha presentat la Guia, ressaltant la importància que pels restauradors tenen les guies gastronòmiques i la tasca que la direcció d’aquesta ve fent durant tants anys.

PRESENTACIÓ I PUBLIC

A continuació, Salvador Colom ha presentat la nova web, ja que a més de la publicació en format llibre, editat per Arola Edicions, la Guia Gourmand estrena també, posant-se al dia dels més avantguardistes formats online una nova web: www.guiagourmand.catamb un disseny atractiu i exclusiu adaptat a la imatge corporativa de la marca, per tenir una web actual, moderna i ben estructurada, que incorpora a la vegada, la revista “Gastronomia i Turisme”.

 

A continuació s’ha lliurat els Guardons 2020 i ha tancat l’acte unes paraules de l’alcaldessa. El restaurant Macarrilla 1966 ha ofert el dinar a tots els assistents.

PORTADA I CONTRAPORTADA GG 2020 copia

Recordem quela “Guia Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, aporta una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments. Incorpora els millors restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i en els últims capítols, titulats “altres llocs d’interès” s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, París, i Selva Negra. En total, informació més de 500 establiments que interessen al “Gourmand”.

Els restaurants de Catalunya i Andorra s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: Cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic màxim 2 punts. Celler màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10. En la versió digital s’atorguen els símbols “Gourmand” fins a un màxim de 5 (similars a les “estrelles” de Michelin o als “sols” de Repsol).

LOGO GUIA GOURMAND 2020

En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb 5 “Gourmands”: El Celler de Can Roca, Via Veneto Caelis by Romain Fornell, Cinc Sentits, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà.

A les comarques tarragonines, els millors segons la Guia Gourmand 2020 són: Can Bosch, Deliranto, L’Antic Molí, les Moles, Villa Retiro, Joan Urgellès, Sanromà, Casa Macarrilla, Miramar de Cambrils, Mas Folch, Quatre Molins, La Goleta i Miami Can Pons.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross