Situat al centre de la població modernista de La Garriga, a tan sols 20 minuts de Barcelona, el confortable hotel de 4 estrelles va començar a funcionar el 1874, ocupant un singular edifici noucentista totalment restaurat. Ofereix 20 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió via satèl·lit, Canal +, barnús, Wi-Fi, assecador de cabell, pany electrònic i admet gossos. El preu de l’habitació doble és 102/176 euros/dia.

Cal destacar les seves magnífiques instal·lacions termals (forfets antiestrés, aprimament, bellesa, etc.) i el seu restaurant, que ofereix una acurada cuina gastronòmica. L’aroma de la natura i el fluid constant de les aigües hipertermals creen una atmosfera relaxant, una gran sensació de pau i tranquil·litat que envaeix els que el visiten. El dirigeix el Sr. Xavier Casals.

Piscina interior

Piscina interior

Propietat del Grup Peralada, des de 1992, va ser el primer balneari d’Espanya a obtenir el certificat ISO 9002 com a reconeixement a la qualitat de les seves instal·lacions hoteleres i serveis termals.

En el 2013 va tancar i va reobrir l’any 2015 com hotel sostenible. Tota l’aigua utilitzada en les termes prové d’un pou d’aigua calenta que la subministra a uns 70º; ambdues piscines, tant l’interior com l’exterior, mantenen una temperatura entre 30-35º gràcies a l’entrada i sortida d’aigua calenta. El Centre Termal té un cost de 15,00 euros entre setmana i 18 els caps de setmana.

Disposa d’aparcament, servei d’aparcacotxes, jardí, piscina amb aigua termal i piscina exterior, gimnàs, sauna, sala de convencions i restaurant.

Menjador

Menjador

Termes Restaurant ofereix una acurada gastronomia, dins d’una línia de cuina de mercat amb productes de temporada, que elabora amb encert el xef Roger Reche. El menjador, per a unes 60 comensals, sota la direcció d’Imma Vila, té una decoració rústica provençal i elegant, amb vistes als jardins i terrassa de l’establiment, en el que es pot gaudir de petites cel·lebracions i esdeveniments. La carta de vins conté unes 8 varietats de vins i caves del Grup Peralada.

El restaurant treballa a nivell de menú a preu fix, 22 euros (25,00 els caps de setmana i festius) en el que el comensal pot triar entre 5 entrants, 5 primers i 5 postres, pa, vi i aigua inclosos. Entre les especialitats cal destacar filet de vedella amb saltat de bolets; bacallà amb mongeta seca; peix del dia a la papillote; carpaccio de llom ibèric al forn amb parmesà; cremat; brownie acompanyat de gelat i fruits vermells; mató amb mel artesans. Menú). El vi de la casa és el Jardins de Peralada (D.O. Empordà).

Foie amb melmelada

Foie amb melmelada

Banys, 23. (08530) Tel.: 93 871 70 86. No tanca. Maestro, Master Card i Visa. Aire condicionat, aparcament, aparcacotxes, terrassa. Pertany al Grup Peralada. Correu electrònic: info@hoteltermeslagarriga.com. Web: www.hoteltermeslagarriga.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross