Una bona notícia per la restauració tarragonina és l’apertura de dos nous menjadors, per a 18 i 50 persones respectivament en el restaurant De Vins, del carrer Méndez Núñez, des del passat mes de desembre. D’aquesta manera, l’establiment situat al centre, el cor de la ciutat, a dues passes de la Rambla Nova, obert l’any 2006, amplia la seva capacitat, fins ara només per a 30 comensals i obre també els diumenges, coincidint en el seu primer dècim aniversari.

DSC04482.JPG

En aquesta nova trajectòria el restaurant, de la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel, ofereix una cuina senzilla però de molt bon producte, mediterrània i de mercat, que elabora el xef Carlos Trillo.

A part de la carta ha introduït un menú diari, que per 20 euros, dóna tres entrants, que van variant setmanalment (pernil ibèric amb pa de cristall amb tomàquet, tartar de salmó i carxofes amb cloïsses amb salsa verda, con exemple), un segon de peix o carn o arròs (popietes de gall o filet amb salsa de vi) i postres (couland de xocolata casolà, bescuit de torró amb xocolata calenta), a més de beguda. Els caps de setmana aquest menú val 28 euros, sense la beguda.

De les especialitats de la carta podem destacar els ous trencats amb patates, foie-gras i tòfona (temporada), 14,00; amanida de formatge de cabra Espadan, fruits secs i vinagreta de mel, 10,00; tripa guisada de manera tradicional, 10,00; arròs cremós del delta amb foie gras, ceps i parmesà, 14,00; pop rostit amb parmentier de patata i tòfona (temporada), 16,00; cocotxes de bacallà al pil-pil, 17,00; llom de bacallà confitat a baixa temperatura amb cocotxes i cloïsses, 23,00; filet Black Angus Irlanda a la planxa, 23,00; ½ garrinet rostit origen Selectos de Castilla mín. 4 persones, 80,00; gelats artesans fets a casa, 4,80. Cal tenir en compte els suggeriments del dia que inclouen els peixos que el patró, un expert restaurador que va dirigir durant molts anys El Fortí de la Reina, compra segons l’oferta del mercat, aurades, llobarros, llenguados, etc.

La carta de vins presenta unes 60 referències a cura del sumiller Xavi Vendrell. Cal destacar que en el nou menjador petit s’organitzaran cada 15 dies degustacions (catas) de vins, per la qual cosa la decoració està relacionada en la viticultura, amb un quadre de gran mida paisatgístic de vinyes.

Méndez Núñez, 10. (43004) Tel.: 977 23 00 20. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge i dilluns per la nit i dimarts tot el dia. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa per a 25 comensals. Correu electrònic: info@devins.es. Web: www.devins.es

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross