En aquesta nova temporada, els germans Montero, Jesús Lluís i Carme aposten en el seu restaurant Club Nàutic ‘Casa Montero’ per els productes de proximitat i qualitat i molt especialment pel més representatiu i exquisit del Delta de l’Ebre, l’ostra.

CARME I JESÚS 1.JPG

Carme i Jesús Lluís

També com a novetat cal ressaltar que en la nova carta destaca l’ostra de l’Ampolla cuinada en interessantíssimes elaboracions plenes de sabor i creativitat, com és el plat estrella de l’establiment: Ostra cuinada amb carxofes i tòfona negra amb allets confitats, una autèntica delícia que per si sola justifica la vista al restaurant.

Aquestes exquisideses cal afegir els plats de temporada que en aquest mes de febrer conquereixen el seu màxim exponent amb l’arròs de carxofes i galeres, sense oblidar els clàssics de la casa com la graellada de peix i la mariscada, amb una molt bona relació qualitat/preu.

També aquest febrer celebraran les Jornades de la galera amb noves elaboracions d’entrants i segons i meus gastronòmics segons mercat, que canvien diàriament segons les compres, amb llagostins de l’Ampolla, gamba roja de Tarragona, cloïsses del Delta, torradetes amb anguila fumada...

I en els dies de fred, per encàrrec, plats de cullera, com cigrons amb rap i galera o els fesols amb bacallà, que ens recordem aquells menjars de les àvies que tan bons eren. A l’hora de les postres, la rebosteria casolana completa un àpat inoblidable. I tot això, en la terrassa de vidre, a tres metres del mar, quasi tocant els velers que omplen el port esportiu, amb unes vistes molt agradables.

La Carme i el Jesús, pertanyen d’una família de restauradors. Els seus pares van venir d’Albacete i van obrir un restaurant que es deia Casa Montero, al costat de l’antiga estació de tren de l’Ampolla i en aquest negoci hi traballave tota la família. Es pot ben dir que la Carme i el Jesús van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i, a la vegada, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i el mar Mediterrani. L'any 1994 van aconseguir l’arrendament del restaurant del Club Nàutic de l’Ampolla iniciant el negoci junts i continuatn la tasca restauradora familiar amb molt d’èxit, ja que, ara com ara, aquest establiment és considerat com un dels millors del Sud de Catalunya.

Adreça: Av. Marítima Ramon Pous, s/n. 43895 L’Ampolla. Tel.: 977 59 33 36. Tanca dilluns a l’hivern. Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat, terrassa, menjador privat per fins a 100 persones.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross