Roca Moo és el restaurant gastronòmic de l’hotel Omm, que assessorat pels germans Joan, Josep i Jordi Roca, del Celler de Can Roca, ofereix una cuina catalana creativa que cerca la complexitat entre la cuina i el vi, a la Ciutat Comtal. Propietat de Rosa Maria Esteva, que té també el Grup Tragaluz, compte amb el xef Juan Pretel que realitza una gran tasca professional amb una culinària exquisida i suggestiva. Té una estrella a la Guia Michelin. La direcció de sala la porta impecablement Maria Sainz i el celler és immens amb 500 referències a cura de Audrey Doré. Cal destacar la singularitat que la cuina surt a la sala per finalitzar l’elaboració dels plats. A més de les confortables taules del menjador es pot menjar a la barra mentre es gaudeix de la visió dels cuiners preparant els plats.

La barra del chef de Roca Moo_2 ©JorgeAndreu.jpg

Darrerament es dona l’opció en aquesta barra de degustar un menú totalment personalitzat. Els comensals que opten per aquesta opció confeccionen el seu menú conjuntament amb el xef en funció dels seus gustos i suggeriments, gaudint d'una experiència única gràcies a la relació directa i immediata amb el màxim responsable de la cuina de Roca Moo. Així mateix, i per acabar d'arrodonir aquest menú dissenyat “a mesura”, al comensal se li dóna la possibilitat de comptar amb l'assessorament de la sommelier amb el maridatge de cadascun dels plats amb els millors vins.

Sens dubte, a més de la proposta gastronòmica, un dels majors atractius d'aquesta nova opció és que la ubicació privilegiada de la barra del xef permet viure en directe i en primera persona com treballa l'equip de cuina de Roca Moo. El preu per persona de l'experiència en la barra del xef és de 90 euros (més 30 euros del maridatge - opcional). El menú consisteix en 2 entrants, 1 peix, 1 carn, 2 postres i formatges.

COLOMÍ.JPG

Colomí

La carta de Roca Moo que es renova per temporades ha fet un pas endavant i han concebut la proposta gastronòmica d'una manera més atrevida i arriscada, sempre basada en la combinació equilibrada de sabors i la cuina de degustació.

Entre les noves creacions destaquen el gnocchi de plàncton al pesto marí; la carrillera de rap en el seu suquet amb tàperes i avellana; el be de llet a baixa temperatura amb la seva llet torrada, cafè i mozzarella de Idiazábal; i tota l'olivera (gelat de praliné d'olives, bescuit de arbequina i vainilla i olives); ravioli de cua de bou amb gambes de Palamós; turbot salvatge, crema de llenties grogues, iogurt i curri; ànec canetó amb poma, sidra i calvados; pera llimonera; Brownie de taronja amb xocolata i sorbet de yuzu.

Roca Moo ofereix diferents menús amb maridatge de vins – Menú Joan Roca (110 euros) i Menú Els Clàssics (87 euros) –, que canvien segons l'època de l'any, així com plats a la carta. L'especial Menú Moo és l'opció ideal per als migdies de dimarts a divendres (no festius) en un ambient cosmopolita i modern al centre de la ciutat, 49,00 euros.

BULLABESSA DE RAP.JPG

Bullabessa

Adreça: Rosselló, 265. Tel.: 93 445 40 00. Horari de 13,30 a 16,00 i de de 20,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge i dilluns. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per a 50 comensals. Correu electrònic: rocamoo@hotelomm.es. Web: www.hotelomm.es

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross