El Restaurant Les Moles, d’Ulldecona, ha presentat a la premsa el nou menú degustació "El camí que hem fet; 25 tastos per a 25 anys".

Jeroni Castell el va explicar així: “Aquest 2017 fa 25 anys que uns joves atrevits, inconscients i bojos que sabien molt poc  del món de l'hostaleria, i res de la gastronomia, ens vam posar on ningú ens havia cridat i vam obrir Les Moles. Ho vam fer sense cap experiència ni formació, més enllà d’un “self-service” i una tenda de pollastres a l'ast a Peníscola. Tothom sabia que no teníem cap possibilitat menys nosaltres. El no saber que era impossible ens va fer lluitar i lluitar com si fóra possible arribar. En vint-i-cinc anys n'hem vist i passat de tots els colors però ara estem contents de "El camí que hem fet". Comencem els vint-i-cinc següents amb una mica més d'experiència però amb les mateixes ganes, amb més il·lusió i el mateix atreviment.

Per celebrar aquest vint-i-cinc aniversari, mirant al futur, hem preparat el menú "El camí que hem fet; 25 tastos per a 25 anys". Un menú compost per 25 degustacions que fan un recorregut pels plats més emblemàtics de la història de la cuina de Les Moles. Entre el joc i el divertiment, trobem a cada plat la tècnica i el producte de proximitat que tan caracteritza al nostre restaurant des de fa molts anys. “Els canelons de sépia farcits de bolets i llagostins” creats al 2001, és el plat més antic que trobem en aquest recorregut històric, aquest va ser un plat que va marcar un punt d’inflexió en la cuina del nostre restaurant. A banda d’aquest no trobem cap creació més en data anterior a 2007, però des del 2007 fins al 2017, tots els anys estan representants en com a mínim un plat.”

Productes com l’oli, la tonyina de Balfegó, les ostres i tots els productes del Delta, la garrofa, etc., que sempre estan presents a la carta de Les Moles, no podien faltar en aquesta recopilació, com tampoc creacions com “Café, copa i puro”, “Lo Delta de l’Ebre”, “Mc Moles”, “El caneló cruixent de cua de bou”, “Garrofa pareix... Plàtan és”, etc. que són la columna vertebral d’aquest nou menú que ja està disponible a la carta del restaurant que gaudeix d’una estrella a la Guia Michelin i un 9,25/10 a la ‘Guia Gourmand’ de Restaurants i Hotels de Catalunya i Andorra.

La presentació va ser un èxit. Els comensals, periodistes de la zona, molts d’ells especialitzats en premsa gastronòmica, van elogiar la cuina de Les Moles i aquest recorregut al llarg de la història de la cuina de Jeroni Castell, a qui l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona li ha atorgat fa pocs dies el “Reconeixement a la seva trajectòria professional”, en l’acte de lliurament dels Premis 2017 de l’Acadèmia, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Tarragona.

JERONI I FÈLIX.JPG

Apuntem finalment que dins dels actes de la celebració del 25 aniversari, el sopar concert estival que organitza Les Moles anualment comptarà aquest estiu amb Jarabe de Palo, el grup de Pablo Donés. I cal destacar també que s'està preparant un llibre commemoratiu que editarà Planeta Gastro sobre la història de l’establiment.

Ctra. La Sénia, km 2. Ulldecona. Tel.: 977 573 224. Preu Menú 25 Aniversari: 85 euros (sense vins) / 120 euros (amb maridatge de 8 vins). També ofereix un menú degustació “Post veritat” per 72 euros / 102 (amb maridatge de vins). I entre setmana té també dos menús a 18 euros i a 34,90 euros, tots dos amb vi inclòs. Web: www.lesmoles.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross