GOYA (HOTEL RITZ, MADRID), UNA GRAN CUINA ESPANYOLA EN UN LUXÓS MENJADOR                                                                          

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Ritz, que ofereix en un marc molt bell i elegant una cuina que té el seu fonament en les millors i més fresques matèries primeres, a partir dels productes de temporada i de mercat. La magnífica feina del xef basc, Jorge González es plasma en una carta àmplia en quant a l’origen de la seva inspiració, ja que potencia els plats autòctons més característics de la cuina espanyola.

IMG-8700 copia.JPG

La sala, amb una capacitat per a 48 comensals, és de clàssica decoració. La sommelier, Gemma Vela, dirigeix un celler amb 400 referències. 5 varietats de pans. Amb l’arribada del bon temps s’habilita també com a restaurant la bella i elegant Terrassa, així com la graella del Jardí. També es poden prendre aperitius al Bar Velázquez o el Te de la tarda al majestuós Lobby.

Entre les especialitats cal destacar el carpaccio de carabiners amb el seu oli, ametlles i teula de sèsam, 42,00; salmó marinat a casa amb tocs anisats, cítrics i remolatxa, 23,00; xipirons farcits de bolets a la planxa sobre fons marí, 27,00; risotto de tòfona blanca d'Alba amb cruixent de parmesà, 42,00; plat de cullera del dia, 22,00; raviolis de llagostins de Sanlúcar amb emulsió del seu coral al “saté”, 28; llom de lluç del Cantàbric, llenç de pa cruixent, nèctar de pebrot verd i vinagreta d'ibèrics, 44,00; llom de llobarro salvatge a la graella amb verdures de l'horta de Tudela, crema de pèsols, 42,00; porcell rostit a baixa temperatura, milfulles de cansalada ibèrica i patata, croqueta melosa, 44,00; steak tartar a l'estil tradicional o volta i volta, 42,00; ravioli de llebre “a la Royale” amb fetge d'ànec a la graella i salsa de Rioja, 34,00; tradicional milfulles Alfonso XIII, 12,00; risotto de xocolata amb gelat de formatge de cabra i poma verda, 12,00.

Ofereix dos Menús degustació: 90,00 i 105,00. El vi de la casa canvia cada setmana segons suggeriments de la sommelier.

Plaza de la Lealtad, 5. (28014) Tels.: 91 771 67 67. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcacotxes. 4 salons per esdeveniments. Correu electrònic: rzmad-hostess@mohg.com. Web: www.mandarinoriental.com/madrid/hotel-ritz/luxury-hotel

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross