El restaurant del xef reusenc Joan Urgellès que porta el seu nom va complir l’any passat el seu primer aniversari. En aquests deu anys aquest jove cuiner que va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va treballar després a diversos establiments de la localitat marinera, ha sabut situar el restaurant entre els millors de les comarques tarragonines ja que tot està a una gran altura, però sobretot la cuina, una gastronomia formidable de línia mediterrània amb tocs orientals i creativa, d’autor i de mercat. Una cuina molt treballada i pensada en la que cada plat és un festival de gustos i textures molt ben combinades i que posen de relleu el mestratge i la il·lusió que posa el xef en les seves elaboracions.

El primer que sorprèn gratament al entrar al restaurant és l’excel·lent decoració de la sala, coquetona, barroca amb aires modernistes i minimalistes, jugant amb els colors i les formes. La capacitat és per a 40 comensals. La direcció, a càrrec d’en Manuel Aznar, ofereix un servei molt professional i proper.

La carta de vins que té unes 100 referències recull diferents D.O.s especialment de les comarques tarragonines.

Amb la mateixa il·lusió, professionalitat i entusiasme, en Joan Urgellès, en els darrers temps, ha agafat els restaurants del Club de Tennis de Reus, Espai Prioral i El Cafè de Reus, que obrirà de nou portes el proper mes de setembre.

En la nostra darrera visita a Joan Urgellès hem tingut el plaer de degustar un excel·lent menú degustació: Bloody Mery. Cornet farcit de humus i trompetes de la mort deshidratada. Croqueta de beicon, formatge parmesà, salsa rosa, boleta de formatge mozzarela i crema de verdures amb un toc de curry. Pa de moresc, de blat de moro, per la degustació d’oli de Riudoms.

Navalla marinada amb sípia. Tartar de llobarro en dos actes. Ajo blanco amb gamba i germinat de remolatxa i oli d’oliva verge. Fals ravioli de vedella Black Angus farcit de lluç i gambes, amb sorbet de poma verda i vaines de xili. Rap a la brasa amb crema de kikos, espàrrecs i escamerlà (en recipient de fusta molt original). Arròs daurat amb anguila fumada del Delta, sardina i alga wakame. Costella de carré de xai amb papaia i suc de la mateixa costella. Sindria, brownie de xocolata negra i gelat de iogurt amb xocolata calenta per sobre. Tot plegat regat amb vi blanc i rosat Xipella, Clos Monblanc.

Carrer Aleus, 7, 43301. Tel.: 977 34 21 78. Horari: De 13,30 a 16,30 i de 20,30 a 23,00 hores. Tanca diumenge. Master card i Visa. 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: joanurgellesrestaurant@gmail.com. Web: www.joanurgelles.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross