Teima Caballe Llambrich, amb tan sols 16 anys d’edat, es va posar als fogons al costat de la seva àvia materna i de la seva mare Teresa. Amb elles va experimentar la passió per la cuina i la va motivar a formar-se culinàriament, a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, a l’Escola Hofmann i a la cuina del prestigiós xef Carles Gaig.

EQUIP

Actualment ofereix una variada selecció de la rica gastronomia del Delta, sense oblidar la cuina marinera, alimentada dia a dia pel peix fresc del port pesquer de la localitat. L’estudi de les tècniques culinàries i la dedicació Teima es fa patent en alguns plats que partint dels productes de proximitat de la zona i sense oblidar la tradició dels fogons d’aquesta terra que besa el mar evolucionen cap a creacions d’autor, sense oblidar els plats de sempre.

MENJADOR

En la nostra visita a l’establiment hem començat amb els clàssics de la casa, llagostins i escamarlans, per continuar després en plats d’autoria, com són els ous parmentier amb galeres i el cruixent d’ostra. Com a plat fort tornem a la cuina de sempre, un bon arròs de calamarsets i culminem amb uns exquisits filets de llenguado en tempura. De postres, un delicios pastís de fruites i unes tòfones.

El restaurant va néixer el 1967 de la mà del matrimoni format per José Llambrich i Teresa que van obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant Sol a la primera planta, A ell pot accedir-se per l’Avinguda Marítima R. Pous, 8 pujant unes escales fins a la primera planta o per la part posterior, mitjançant un accés directe a peu de carrer del Mig, 8, en la qual hi ha una petita terrassa.

BALCÓ

Al llarg de tot l’any aquest establiment familiar ofereix jornades gastronòmiques entorn de diferents productes: ostres, galeres, arròs, ruta de tapes, etc. Dirigeix la sala, que té una decoració marinera i una capacitat per uns 80 comensals, Pep Caballé Llambrich. És molt lluminós a través dels grans finestrals perquè el comensal pugui gaudir també de les vistes. Té una petita balconada a manera de terrassa. El nombre aproximat de vins i caves diferents del celler és de una cinquantena.

 

Carrer del Mig, 8 (43895) L’Ampolla. Tel.: 977460008. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 hores. Tanca: Dimecres i de l’11 de desembre a l’1 de febrer. American Expres, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: informacio@hotelampollasol.es. Web: www.hotelampollasol.es.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross