Si es vol gaudir d’un bon romesco o del tradicional arrossejat , el plat més representatiu de la cuina marinera de La Cala, aneu al restaurant Marina al carrer principal de l’Ametlla, poc abans d’arribar a l’Ajuntament, al costat de la plaça que té el pàrking municipal subterrani. Davant uns musclos del Delta de l’Ebre, el pop amb patates i allioli i els fruits de mar, salpicó de rap i llagostins, i podem completar un dinar extraordinari, que pot culminar amb la crema catalana o el flam casolà, d’aquest restaurant familiar, que recomanem.

Justo Fernández és andalús però de molt jovenet va venir a Catalunya treballa’n sempre en diferents restaurants. Tota una vida professional als fogons. Amb el suport de la seva dona, Marina Labrador, va obrir el 1999 el restaurant que portaria el nom de la seva esposa, al centre de l’Ametlla de Mar. L’establiment compta amb dos menjadors, un a la planta baixa i l’altre al primer pis. La decoració és senzilla, amb quadres i motius mariners. El patró elabora els plats típics de la gastronomia marinera de la població, amb productes frescos i de qualitat. El resultat és molt positiu. Participa en les Jornades Gastronòmiques que s’ha organitzen al municipi.

Són també molt bons els arrossos que a la carta s’ofereixen en un total de 7 tipus d’elaboracions diferents. Al celler hi trobem una trentena de referències. El vi de la casa és el René Barbier, 6,50.

 

Avda. Batlle Pijoan, 17. (43860). Tel. 977 45 64 29 i 629 90 72 05. Tanca dilluns i totes les nits. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 1 menjador privat per fins a 50 comensals.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross