JERONI CASTELL

Nit de somni, d'imaginació i creativitat gastronòmica, de productes de la mateixa hort, d'elaboració pròpia (fins el vi és de la casa), de Delta de l'Ebre i de les terres de la comarca. Un sopar amb el menú degustació denominat Sediments en el qual es conjunten tècnica, singularitat, reflexió, arrels i atreviment. Un sopar en què no tot és el que sembla i en què tots els seus plats són una gratíssima sorpresa, fruit de moltes hores de treball del formidable equip del restaurant bàsicament familiar, que encapçalen en Jeroni Castell, la seva dona Carme Sauch i els seus dos fills, un a cuina i l’altre al menjador. Servei impecable i decoració minimalista amb cuina en viu. Una roca de la veïna pedrera decora la taula. Com a final una mínima degustació d'un destil·lat de pedra. Tot un símbol de fortalesa i història d'aquest establiment, situat entre oliveres mil·lenàries i roques amb sediments de segles.

IMG_2404

Situat als afores de la població, Les Moles ocupa un antic magatzem del que va ser una pedrera en què es feien rodes de molí. Des de 1992 ofereix cuina d’autor moderna, tècnica i divertida, molt ben elaborada, amb producte de proximitat. El pa es prepara al mateix restaurant diàriament. S’ofereix de 5 classes. El menjador és elegant i s’ha renovat amb els anys; està adaptat a discapacitats.

IMG_4232

Compte amb un celler amb quasi 300 referències i més de 50 denominacions d’origen d’arreu del món. Disposen també de vins propis DO Terra Alta, quatre varietats, vi blanc, vi negre, vi negre criança i la joia de la corona, vi Carmen'S, un vi d'autor, macabeu de vinyes velles fermentat i criat 8 mesos en bota de roure francès nova. A l’entrada del restaurant hi ha un hort ecològic on cultiven les verdures i hortalisses.

IMG_6784

Actualment ofereix el Menú “Tradició”, de dimarts a divendres migdia, 30,00€; dimecres, dijous, divendres i dissabte nit, 38,00€ (3 aperitius, un entrant fred, un peix, una carn, un arròs i les postres). El Menú ”Sediments” (2020), 90,00€. El Menú ”El camí que hem fet” (Un passeig per les 28 creacions més emblemàtiques de Les Moles, durant 28 anys), 100,00€. I el Menú “De tast vegetarià”, 100,00€. El vi de la casa és Carmen’S, 26,00.

celebracions-menjar-06

El Menú Sediments comença amb Tècnica: cupatge de 4 OOVE’s; anxova del casco; suc de “tomaca” rostida; cabra hispànica i musclos en escabetx. Continua en Singularitat: capicua d’ostres. Seguit de Reflexió: calamar, llagostins i algues; amanida de mar; catxels amb salsa verda; gallineta a la brasa amb piparres i galta de tonyina Balfegó, coliflor i mantega. Desprès Raïls: rostit de pollastre; moniato i foie; fulles de moniato; i corder. Acabant amb Atreviment: llimona verda, arròs a la cubana, el nostra hort i dolços (A)típics.

celebracions-menjar-01

En definitiva, un dels millors restaurants de les comarques del Sud de Tarragona. Té 1 estrella Michelin des de 2014 i 2 sols Repsol des de 2020, 4 gourmands (9,25/10 a la Guia Gourmand.

Ctra. de la Sènia, km 2. (43550). Ulldecona. Tel. 977 57 32 24. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Horari hivern: Dilluns tancat. Servei de migdia: dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge. Servei de nit: divendres I dissabte. Horari Estiu: Dilluns tancat. Servei de migdia: dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge. Servei de nit: dimecres, dijous, divendres i dissabte. American Express, MasterCard, 6000 i Visa. Menjador per fins a 45 comensals i saló de banquets de fins a 350. Disposa de aire condicionat, parking propi, jardí i terrassa. Email: lesmoles@lesmoles.com  Web: lesmoles.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross