Situat en un enclavament privilegiat de Xàtiva, ofereix per la seva situació geogràfica, a mig camí entre la ciutat i el castell, més tranquil·litat que en àmbit urbà. El castell i les muralles aïllen el recinte de manera que el rumor de la civilització queda lluny. L’hotel disposa de 19 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, wifi, assecador de cabell i pany electrònic. Disposa d’habitacions per a minusvàlids.

IMG_20160826_202153.jpg

Admet gossos. Les habitacions Monestir conjuminen el passat i el present; aquest contacte de l’antic i el modern ofereix la possibilitat de trobar-nos amb restes arqueològiques i paviments hidràulics sàviament combinats amb disseny modern, funcionalitat i confort. Les habitacions Cabanya ens submergeixen amb calidesa en plena naturalesa sense renunciar a totes les comoditats. Les seves terrasses privades gaudeixen d’una vista magnífica sobre la vegetació de la part alta dels jardins. A destacar les 4 habitacions "aljubs" amb sostre vegetal. El preu de l’habitació doble és de 87/114 euros/dia.

Inaugurat en el 1994 les últimes reformes són del 2015. Ho dirigeix Reyes Borreda. L’hotel ofereix també un mirador privilegiat per contemplar l’horitzó, amb la ciutat als nostres peus i en l’altura el Castell de Xàtiva. Disposa de pàrquing propi a l’aire lliure, jardins, piscina, gimnàs, sala de convencions i restaurant. Ofereix també, sota petició, perruqueria i maquillatge, massatges i lloguer de vehicle clàssic.

L’establiment ocupa un conjunt d’edificis i jardins on residia el poder polític de la ciutat durant l’època islàmica (s. VIII-XIII) en la qual Xàtiva va ser una important ciutat d’Al-Ándalus. Jaime I, conqueridor de la ciutat al segle XIII, va establir en Montsant la residència real de Xàtiva.

El restaurant Montsant s’ha convertit en el dia d'avui, tot un referent de la zona, que oferta una cuina de producte de mercat. A la carta del restaurant trobem plats tradicionals de la comarca i plats innovadors, sempre escollint matèria primera de temporada i proximitat, amb elaboracions, que realitza amb molt d’encert el xef de Bocairent, Toni López Prats, que té gran experiència en el mon de la cuina, després d'haver treballat en grans hotels de Mallorca. L’objectiu és relacionar la gastronomia amb l’entorn i la història de Montsant, fent tot el possible per delectar els paladars més exigents.

La decoració de la sala té diferents ambients i la capacitat del menjador és fins a 40 comensals. A destacar la seva agradable terrassa a l’aire lliure juntament amb els jardins. La bodega té unes 60 referències.

Entre les especialitats de la carta destaquen les croquetes casolanes de pernil ibèric, 8,00; patata i tomàquet confitat amb emulsió de pebrot rostit i sardina fumada, 8,00; tomàquets en textures i alfàbrega, 10,00; arròs al forn, 16,00; corvina amb risotto de pastanaga, cruixent de gambeta i allioli de coriandre, 18,00; corona de conill amb la seva cuixa farcida de bolets i foie i salsa d'ametlles, 14,00; “almoixàvena” amb gelat i xocolata calenta, 5,00; pa, oli i xocolata, 5,00. També ofereix un Menú de tapes, 26,00 i un Menú degustació, 45,00.

Carretera Pujada al Castillo s/n (46800). Tel.: 962 275 081 i 658 962 659. Tanca de l’11 de Gener al 12 de Febrer. American Express, 4B, Dinners, Master Card i Visa. Correu electrònic: mont-sant@mont-sant.com. Web: www.mont-sant.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross