Al centre de Tàrrega hi trobem aquest petit restaurant, La Cava, dirigit per Albert Marimon que hi posa tot el seu afecte en l’oferta culinària de productes frescos de temporada i de proximitat, de matèria primera de les nostres terres. L’establiment és acollidor amb unes 10 taules i amb una decoració moderna, amb taules de fusta i la cuina a vista oberta. La carta la trobem impresa a la paret en una pissarra llarga on s’oferta la varietat de tapes, plats, peixos, carns i dolços per escollir.

DSC05712 copia.JPG

Els diferents plats tenen la qualitat del producte fresc, de temporada, però amb un toc de creativitat que marca aquest valor afegit d’originalitat seguint amb l’essència del producte.

Certament, La Cava, és una bona opció si s’està de pas per Tàrrega i es vol tastar la varietat de productes de les nostres terres elaborats i presentats amb originalitat i amb la qualitat de la primera matèria.

La trajectòria professional de l’Albert és llarga i diversa: Va començar els estudis que compaginava amb la feina als 14 anys; sempre ha tingut molt clara la seva filosofia gastronòmica, tenint present en tot moment el que qualsevol públic pugui accedir a una cuina de qualitat a un preu lògic. Inicialment el projecte de La Cava, es va iniciar amb un company seu de cuina i en l’inici d’aquest quan encara l’establiment no estava en marxa, malauradament el seu company va desaparèixer en el mar un dia de pesca i no se n’ha sabut res més, en honor i en record a aquesta persona, l’Albert va decidir continuar igualment el projecte endavant i fer possible un somni compartit, que finalment es va traslladar a ser individual.

Premi Millor Cuiner de l’Any 2013 a Catalunya, l’Albert es va poder quedar l’any 2010 un petit local que ocupava al cor de la població el Frankfurt La Cava, en el que hi anava de petit amb els seus pares i en ell proposa la seva original oferta culinària en format de tapes que van dels 2 als 12 euros, amb un preu mitjà per comensal de 15,00/20,00.

La decoració és senzilla i la capacitat és per a 35 comensals. Al celler, unes 25 referències de vins i caves principalment de les comarques lleidatanes.

Entre les especialitats cal esmentar patata brava al forn a baixa cocció, 2,75; tàrtar de tonyina, 6,73; gamba blanca, 9,90; pop roquer amb acompanyament de puré de patata, 8,15; tallada de vaca amb foie, 9,79; molls amb ordi, 6,66; bikini ibèric, 4,50; escamarlans, 7,70; hamburguesa La Cava, 6,77; morro de bacallà, 7,95; cabrit arrebossat, 9,90; lingot de xocolata, 3,91; selecció de formatges, 8,91; massini de Guimerà, 3,95.

També ofereix un menú per 9,90 i un menú degustació per 16,00/17,00, sense begudes i postres. 

Carrer Mestre Güell, 5 (25300). Tàrrega. Tel.: 973 311 380 i 667 425 119. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 00,00 hores. Tanca dilluns migdia i dimarts nit. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: fogonsdefores@gmail.com Web: www.fogonsdefores.cat

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross