El restaurant Masia Bou necessita poca presentació. La casa pairal de la calçotada: així es coneix l’establiment, tota una institució en el menjar català, en funcionament des del 1929. Un gegant adormit en els darrers temps i que ara, sota la direcció de la família Gonzàlez Montserrat -amb exitosa experiència al Txantxantgorri de Tarragona- revifa amb molta energia, empenta i il·lusió, i volen recuperar el prestigi que sempre se li ha associat a aquest restaurant símbol de la gastronomia vallenca.

2-img_1080-copia

El referent històric del restaurant Masia Bou ha estat des de sempre la cuina del calçot, proposta d’allò més consistent per tastar a taula el més típic de la terra de l’Alt Camp, i que a la Masia Bou durant la seva història han tractat amb un complet i reconegut ritual. Com sempre s’ha dit "una cosa és menjar calçots i una altra és fer la calçotada". La família Gonzàlez Montserrat  arriba amb moltes ganes de treballar, amb distintius clars on la cuina típica de Masia i el bon producte volen erigir-se en pilars claus per fidelitzar els clients de sempre i, evidentment, fer-ne de nous.

Entre les novetats de La Nova Masia Nou hi ha la ubicació d’una brasa al final de la barra, que sense cap mena de dubte, donarà molta vida i activitat al restaurant i als seus visitants. Hi ha gairebé quinze propostes de plats a la brasa. Els esmorzars de forquilla, els guisats, la cuina i els postres cassolans sumen bons ingredients perque l’establiment torni a reeixir de les cendres. L’equip de restauració treballarà amb producte de temporada i també introduïnt propostes gastronòmiques fora de carta. La carta és agradablement extensa, amb entrants, amanides, verdures a la brasa, embutit, plats grans per compartir com el costellam de porc, arròs de cua de bou, xuletón, entre d’altres. I sobretot, una advertència, deixeu un raconet al vostre estòmac per gaudir dels postres, el vostre paladar quedarà gratament sorprès.

El restaurant Masia Bou disposa de cinc salons diferents per a cada ocasió. La Galeria i el saló dels Caçadors són els més petits, amb capacitat per a trenta i cinquanta comensals, respectivament. A la planta Noble i al pavelló de Caça hi ha lloc per a més de cent persones, mentre que el saló Ciutat de Valls queda reservat per als esdeveniments més nombrosos amb capacitat per a 350 comensals.

L’horari del restaurant és de dimecres a dilluns obert matí i migdia, els divendres i dissabtes nit també tenen obertes les seves portes, mentre que dimarts descans setmanal.

Masia Bou.- Crta. Lleida, Km 21.5. Valls. Telèfon: 977 600 427. Web: www.masiabou.com/ Habilitat per nens i per minusvàlids.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross