Està situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, amb vistes esplèndides i àmplies terrasses enjardinades. Fundat l’any 1979 per la família italiana Cappelletti, actualment està dirigit i gestionat pels seus actuals propietaris, Pilar Ballestero i el seu fill Carlos Alcover, que han aconseguit donar continuïtat i al mateix temps una nova dimensió a aquest tradicional restaurant que continua mantenint la cuina italiana artesana, amb pasta fresca que elaboren ells mateixos, al costat d’una completa oferta de cuina marinera i del país.

IMG-8891 copia.JPG

Darrerament han canviat i millorat l’entrada al restaurant, amb una línea més actual i decorativa. Dinar en una de les taules al costat dels grans finestrals, contemplant els jardins de l’establiment als peus i l’immesitat del Mediterrani a l’horitzó és un plaer que cal sumar a les exquisteses gastronòmiques que arriben en els plats mariners als comensals. El servei és amable i diligent.

Andrés Herreros és el cap de cuina que treballa posant en valor tres ingredients: tradició, proximitat i qualitat, tenint en compte la temporalitat.

El celler està ben assortit amb més de 120 especificacions de vins i caves. Disposa de carta d’aigües (amb 20 referències nacionals o d’importància) i del servei de vi a copes (8 referències mitjançant dispensador climatitzat amb compensador de nitrogen).

Entre les especialitats de la carta cal destacar l’amanida de Xató, 14,70; cloïsses a la marinera, 20,70; pop de Vilanova a la brasa fred, marinat i amb pesto vermell, 13,75; espaguetis en papillote i fruits del mar, 15,20; arròs amb llamàntol, 27,50; corball a l’all cremat, 19,90; filets de llenguado farcits de llagostins, 24,00; suquet de gambes de Vilanova, 39,00; espatlla de xai de llet al forn a l’estil tradicional, 28,50; carret de pastisseria casolana amb més de 12 opcions diàries, 6,40.

També ofereix un Menú gastronòmic mariner, 38,00 i un Menú gastronòmic de temporada, 44,00. El vi de la casa és el Blanc, Negre, Rosat de Caves Masachs, 9,50.

Racó de Santa Llúcia, s/n. (08800) Tel.: 93 815 19 34. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23.00. Tanca dimarts excepte festius o vigílies (juliol i agost obre tots els dies) i primera quinzena de novembre. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Parc infantil. Heliport. Menjadors privats per fins a 120 comensals. info@restaurantlacucanya.com Web: www.restaurantlacucanya.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross