D’un petit hostal a un gran restaurant, ple fins a la bandera els caps de setmana, per assaborir una de les millors cuines tradicionals de temporada de Catalunya: Colomí, de les germanes Camps. Molts anys al peu del canó, amb una cuina honesta que estusiasme a tothom.

família + ® + F

Poc es pensaven en Josep Camps i la Pepita Franquesa, avis d’en Pep Trullols, que actualment amb la seva mare Rosita Camps i la seva tieta Nati Camps, que la tercera generació portaria aquell petit hostal que van obrir al cor de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) a l’any 1947, seria un dels millors restaurants de les comarques tarragonines de l’interior.

Certament l’èxit d’aquest restaurant és sorprenent i admirable amb una proposta senzilla i lliure d’artificis. El secret és una cuina tradicional catalana, molt ben elaborada i amb un producte impecable. És per aquest motiu que el restaurant Hostal Colomí ha robat el cor als seus comensals fidels a l’establiment. Malgrat estar ple de gom a gom, el servei és molt diligent i amable i el tracte dels patrons amb la clientela és entranyable.

brasa

Al llarg de tanta història el restaurant ha canviat d’ubicació tres vegades, ocupant actualment un local amb un menjador agradable, ampli i confortable presidit amb una gran graella on el comensal veu com es preparen les carns a la brasa i un altre menjador al primer pis. És tota una referència a la comarca de la Conca de Barberà. Per tota aquesta llarga i excel·lent trajectòria la Guia Gourmand 2016 li va otorgar el guardo: “Reconeixament a la seva història”. Cal reservar taula els caps de setmana.

Entre les seves especialitats d’una amplia carta, els xips d’alberginia amb tempura i mel, 6,00; foie mi cuit de la casa amb Sauternes, 14,00; escudella i carn d’olla, 18,00; canelons de l’Hostal, 10,00; cargols amb suquet, 15,00; espatlla de xai al forn amb prunes, pinyons i orellanes, 15,00; cua de bou amb xocolata i pera, 15,00; entrecot de Nebraska 400 gr., 25,00; mitjana de vaca vella de Navarra de 700 gr., 32,00 ; fricandó de vedella Angus amb bolets i pèsols, 15,00; graellada de peix, 29,00; morro de bacallà amb samfaina, 18,00; i a l’hora de les postres, la crema catalana casolana, 4,00; mel i mató, 5,00; orelleta amb anís de Chinchón, 6,00.

Raval de Jesús, 10 (43420). Tels.: 977 88 06 53 i 977 88 02 30. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Ampli menjador privat al primer pis.

Raval de Jesús, 10 (43420). Tels .: 977 88 06 53 i 977 88 02 30. Horari: de 13,00 a 16,00 y de 20,30 a 23,00. No tanca. Master Card, 6000 y Visa. Aire condicionat. Ampli menjador privat en el primer pis.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross