Situat en un entorn privilegiat, als afores de la població, en un paratge molt tranquil, envoltat d’un camp de golf aquest impressionant resort, de 5 estrelles, va ser inaugurat l’any 2004. La primera sorpresa agradable per l’hoste és l’amplia recepció i els grans salons adjunts de moderna decoració. Disposa de luxoses habitacions (260) i suites (3), totes de disseny, àmplies, amb terrassa i vistes al mar o a la zona de piscines, amb jardins amb palmeres; totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, internet, barnús, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores, Wi-Fi i pany electrònic. Té habitacions per a discapacitats. El preu de l’habitació doble: des de 179/259 euros/dia (iva i esmorzar inclòs).

view_pool copia.jpg

Cal destacar el seu ‘Dolce Vital Spa’, amb tots els serveis, i que compta amb 8 cabines on es respira exclusivitat i privacitat. L’àmplia oferta de massatges, tractaments corporals i de bellesa són reforçades per les seves instal·lacions: piscina interior, jacuzzi, sauna finlandesa, hammam i un complet gimnàs.

També compta amb un gran centre de conferències i reunions, amb un nombre il·limitat de recursos tecnològics, més de 2.175 m2. i un total de 39 sales de diferents mides, amb llum natural i un equipament audiovisual avançat incorporat, que faciliten la participació i la consecució dels objectius de cada reunió.

El dirigeix José Jiménez Sánchez. Garatge. Té servei d’aparcacotxes, botigues, 3 bars i els restaurants: Verema, La Punta i Esmarris.

La deliciosa gastronomia mediterrània és un altre dels punts forts de Dolce Sitges que marquen la diferència. Qualsevol dels seus restaurants facilita als clients i als assistents la possibilitat de degustar una cuina d’avantguarda exquisida i elaborada a partir de productes frescos i de proximitat.

Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges. Ofereix una cuina mediterrània, moderna i innovadora a càrrec del prestigiós xef Jaume Balada. Dirigeix el menjador Jordi Torremorell, que exerceix igualment les funcions de sommelier i té cura del celler, que conté 122 referències de vins i caves.

Entre les especialitats cal destacar la crema de nyàmera, pollastre de corral, ou trufat a baixa temperatura i bolets de temporada, 11,00; arròs de vedella confitada, cruixent de peu de porc, calamarcet i avellana, 11,80; vieira rostida acompanyada de pastanaga morada, oli de cibulet i cumquat, 12,60; cigala a la crealla de carbó amb salsa tailandesa, consomé de cep i farigola llimonera, 16,75; llobarro amb escopinya, textures de coliflor i bròquil romanesc amb fumet de la seva espina, 20,60; cuixa de gall negre del Penedès amb fetge d’ànec, puré de moniato, pa de pessic d’all negre i castanya, 21,00; espatlla de cabrit, puré d’albergínia amb miso, bolets de temporada i quallada amb herbes aromàtiques, 21,20; coulant de cacau al 70% amb castanya, terra de pa d’espècies i gelatina de caqui, 5,60; llet merengada, 6,40. Menú de 3 plats, 39,00. Menú degustació de 5 plats, 59,00. Vi de la casa: Sumarroca, 12,50.

Dolce Sitges: Av. Miralpeix, 12. (08870) Sitges. Tel.: 93 810 90 00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Cadena Dolce International. info_sitges@dolce.com Web: www.dolcesitges.com

Esmarris: Horari d’hivern: 19:00 a 22:30; Horari d’estiu: 19:30 a 23:00. Menjador per 40 comensals i terrassa exterior per fins a 80 comensals. 1 menjador privat per fins a 32 comensals. Correu electrònic: sitges.restaurants@dolce.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross