Un dels més tradicionals i destacats hotels de la Costa Brava no pot tenir una mala cuina i, en conseqüència, al restaurant de l’hotel Aigua blava s’hi menja molt bé. Ofereix cuina empordanesa, regional tradicional mediterrània i internacional, especialitzada en peixos i marisc del país, que elabora amb encert el xef Lluis Ferrès, que porta molts anys a la casa i és un gran professional dels fogons.

TERRASSA AMB VISTES.JPG

Els productes són d’excel·lent qualitat. El comensal pot gaudir d’uns plats per compartir, per picar al començament de l’àpat; després, plats freds com amanides, tàrtars; i finalment arrossos i peixos.

Les vistes des del menjador són esplèndides. Dirigeix la sala Lluis García. El celler compta amb unes 100 referències de vins i caves.

A l’estiu cal destacar la terrassa, sobre la badia i la platja. És un gran plaer menjar en ella amb les vistes marines formidables.

Entre les seves especialitats podem ressaltar les gambes de Palamós a la sal, 38,00; escopinyes al vapor, 18,00; amanida de llamàntol amb maionesa del seu coral, 28,00; pop a la brasa, 27,00; tàrtar de tonyina vermella, 26,00; arròs sec d’espardenyes, 29,00; tronc de turbot salvatge amb tempura de ceba i carbassó amb romesco, 26,00; carré de xai al forn amb patates a la crema i crosta de festucs, 23,00; rajola de mousse de xocolata amb gelat de cookies, 9,00; recuit de Fonteta amb mel i gelat de figues, 10,00. El vi de la casa és Castell de Peralada: 12,00.

L’Hotel Aigua Blava és un dels més veterans i acreditats establiments hotelers de l’Empordà, va començar la seva singladura l’any 1940 i és tota una institució en el turisme de qualitat, amb la categoria de 4 estrelles. Situat als afores de la població de Begur, al costat del mar i envoltat de jardins, en un entorn únic, compta amb habitacions àmplies, excel·lent servei i bones instal·lacions esportives. Concretament disposa de 68 habitacions i 17 suites, amb aire condicionat (el 75%), caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-Fi. El preu habitació doble és de 123/240 euros/dia.

Cal destacar el tracte familiar, molt personalitzat, i l’atenció al detall. El dirigeix Josep M. de Vehí. Des de l’any 2016 compta amb una nova sala de convencions i reunions, amb vista a la badia d’Aigua Blava, equipada amb les últimes tecnologies. Ofereix Wi-Fi a tot l’hotel i compta amb aparcament, garatge, jardí, piscina, tennis, salons de convencions, perruqueria, botigues i el Restaurant Aiguablava.

Platja de Fornells, s/n. (17255) Tel.: 972 62 20 58. Horari del restaurant 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,30. Tanca de 2 de novembre a 22 de febrer. American Express, 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 2 menjadors privats per fins a 40 comensals. Capacitat total del restaurant per a 200 comensals. Correu electrònic: hotelaiguablava@aiguablava.com. Web: www.aiguablava.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross