El millor d'aquest històric, familiar i molt prestigiós hostal és el tracte personal i afectuós amb que tracten a tots els comensals. Sense oblidar la seva excel·lent cuina tradicional catalana i carns a la brasa preparada en una graella a la vista en el propi.
El comensal se sent com a casa i per tot això els caps de setmana està a vessar, amb gent que fins i tot pot accedir a la taula per menjar a les 17,30 hores, com vam veure diumenge passat.
I és que un és molt feliç amb el lliurament de propietaris i personal i el saborosos dels plats: escudella, verdures arrebossades, ous remenats amb puré de patata i tòfona, tomàquets Merea, costelles de xai, llonganissa amb escalivada, entrecot de Nebrasca i la selecta rebosteria casolana, com els tocinets de cel o les lioneses amb xocolata.
Sens dubte és el millor referent gastronòmic de la comarca.
Recentment ha rebut la Medalla al Treball President Macià de la Generalitat de Catalunya i el 2016 un meritat Guardó al reconeixement històric de la seva història.
Raval de Jesús, 10 (43420). Tels.: 977 88 06 53 i 977 88 02 30. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Ampli menjador privat al primer pis.