S’ha presentat a Tarragona la nova Associació d’Hostaleria de Salou, amb la presència de Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Pere Granados, alcalde de Salou; Pep Moreno, primer president de l’AEH Salou; i alguns dels membres de la junta de la nova associació:  Fernando López del Restaurant Totxo; Javier García del Xiringuito Elektra; Edu Cuesta del Restaurant Le Sommelier; Jose Felix Ruiz del Restaurant Lunattic i Jaume Solé de Port Aventura.

img-6758

 

Pel president de l’AEHT, Francesc Pintado ha dit “Seguim amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. És un honor fundar l’AEH Salou de la mà de 40 establiments associats i de l’Ajuntament de Salou”. Pere Granados, Alcalde de Salou ha cregut des del primer moment en la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i dinamitzi el sector i ha felicitat en primera persona a Francesc Pintado i a tot el seu equip per donar impuls a la creació de l’AEH Salou.

img-6762

Durant les properes setmanes es presentarà la junta completa de la nova associació en una festa d’inauguració a Salou, la qual donarà el tret de sortida oficial a tots els propòsits i objectius que són: Per una banda unir esforços, crear sinergies i representar la diversitat d’establiments de la població.

Per altra banda convertir Salou en un destí gastronòmic, no només durant la temporada alta sinó durant tot l’any a través d’esdeveniments gastronòmics.

I per últim demostrar que la gastronomia de Salou té la mateixa qualitat que la de molts altres destins gastronòmics de referència a la Costa Daurada.

Pep Moreno, primer president de l’Associació, també ha volgut agrair el suport dels primers 40 establiments associats i a Francesc Pintado per“facilitar-nos la forma de crear l’associació”. Pep Moreno té clar que la nova associació “ha de promoure activitats que atreguin nous visitants i donin a conèixer Salou com un destí purament gastronòmic”

Durant la presentació de l’Associació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de l’alcalde de Salou regalant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han donat el seu suport a l’Associació.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross