Giorgio acaba de presentar la seva nova carta de primavera 2016, amb importants novetats i estrenant les notables millores dutes a terme en el local durant el període de tancament per descans hivernal. Entre elles cal destacar la de l'entrada del prestigiós establiment familiar que compleix 48 anys d'existència. Al costat de la porta una gran placa anuncia la designació de “Restaurant de l'any 2016” per la Guia Gourmand. Menjador, cuina i terrassa han estat renovats i actualitzats convenientment per a major confort i qualitat.

GIORGIO.jpg

Al costat dels nombrosos quadres de grans pintors contemporanis que omplen les parets del local, destaca la pintura col·lectiva que s'està duent a terme, ja bastant avançada, titulada “Il Ristorante Giorgio del Calafell Literario” sobre els escriptors famosos que han passat pel restaurant en la llarga vida del mateix. Signatures tan conegudes com Jordi Rollán, Fuentetaja Alumà, Castañeda, Ribas, Roqueta i Cruañas, plasmen en la tela personatges com García Marquez, Vargas Llosa, Jorge Edway, Joan Marcé, Carles Barral, Josep Mª. Castellet i Carme Balsells.

En la nova carta, plats no solament d'una cuina excel·lent, sinó a més sana, ja que, a més de ser elaborada al moment, la majoria dels productes que utilitza són de la finca pròpia de Giorgio Serafini, naturals cent per cent i recollits hores abans del seu consum.

En la nostra recent visita hem estat feliços amb l'inici de l'àgape amb la copa de champagne Henry Abelé. Amb suau música de fons italiana, arriba a la taula la safata de pa calent i focaccia variada que són tota una delícia. Segueix el salmó fumat amb cococha de llavors de rosella i els rogers arrebossats amb cebeta de primavera de la pròpia finca que estan exquisits com l'autèntica pizza italiana. En aquesta òpera culinària arribem al Cel amb les habites i pèsols primerencs amb brou de gallina, també de la pròpia finca, recollits el mateix dia a les 12 hores; igual que les mongetes verdes, patata rate i patata violeta amb gambeta fresca i oli d'oliva. I culminem amb el crep fet al moment amb salsa de múrgula fresca amb formatge. En els postres, les dues tartetes al soufflé de llimona i taronja amb gelats de taronja i llimona amb salsa de suc de taronges de la pròpia finca i mel, són un “bocato vaig donar cardinale”. El cafè en tassa de cristall de Murano amb la seva crema de llet muntada a mà és un magnífic colofó al menjar inoblidable, que remata amb una exclusiva copa de Grappa Nonino, de 41º en ampolla de 6,3 l., servida amb una gran proveta.

Queden moltes altres especialitats a provar en la carta que en portada inclou el quadre de Fuentetaja del jove arlequí menjant pasta i a la primera pàgina refereix el títol de “Restaurant de l'Any 2016” i el de “Cavaliere Ordine al Merito Della Repubblica Italiana” conferit el 19.06 1998 pel president de la Repubblica a Giorgio Serafini, a més de l'origen dels productes de primeríssima qualitat amb els quals s'elaboren els plats preparats sempre sense additius, sense conservants ni colorants artificials. Per això cal tornar i tornar al restaurant Giorgio.

Àngel Guimerà, 4. (43820) Tel.: 977 69 11 59. Horari de 14,00 a 16,00 i de 20,00 a 24,00. Tanca de dilluns a dijous a l’hivern i del 20 de desembre al 20 de gener. 4B, Master Card i Visa. Terrassa. Aparcacotxes. Correu electrònic: info@ristorantegiorgio.com. Web: www.ristorantegiorgio.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross