CARAGOLS

Evidentment el restaurant El Molí del Mallol, de Montblanc es coneix per la seva bona cuina tradicional, que n’és tot un referent a tota la comarca de la Conca de Barberà, excel·lent canelons, saboroses calçotades en temporada, bons caragols i carns a la brasa constituexen els plats més emblemàtics de la seva amplíssima carta.

Però pels qui volem degustar elaboracions més innovadores també ho podem fer en aquest establiment demanant les “sensacions de cuina” on el xef dona renda solta a la seva imaginació culinària.

 

CALÇOTS I SALSA

Les “sensacions” constitueixen 7 tapetes i bogeries elaborades al gust de la xef, que podem ser un bon començament de l’àpat, que pot culminar amb un segon com el porcell rostit amb melmelada de tomàquet i poma al safrà, les manetes de porc, el magret d’ànec a la llosa o el filet de vedella, entre d’altres. De postres, ces pot suggerir el pecat de xocolata amb gelat de xocolata, bunyols casolans d’avellana amb xocolata o l’orelleta.

CARN

Situat a peu de carretera que travessa la població, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix, malgrat la seva gran capacitat sol estar totalment ple els caps de setmana. Ocupa tres menjadors i dues sales privades i té davant un gran aparcament. A més, amb el nom de ”Mallol Catering” l’establiment disposa de servei de càtering personalitzat, un dels millors de les comarques tarragonines per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional.

BUNYOLS

La cuina, típicament catalana, és elaborada per la xef Anna Pascual, amb una gran varietat de plats de temporada i de mercat. La principal especialitat són els caragols, amb set tipus d’elaboració diferents (a la llauna, al pebre, dolços i picants, amb ceba dolça, amb romesco, amb ceps i gambes i a la catalana). El concurs Joc de Cartes, de TV3 el va designar “Millor restaurant del Camp de Tarragona de cuina amb calçots 2018”.

ORELLETA843

Dirigeix l’establiment el seu propietari, Abdón Tarrats, un gran emprenedor, que té també un bar a la plaça de Montblanc i un altre restaurant a Valls. El celler compta amb 150 referències. El vi de la casa és el Clos Montblanc Verema Seleccionada, D.O. Conca de Barberà. El servei és diligent i molt amable. En definitiva, un restaurant per gaudir de la bona cuina tradicional que inclou toc innovadors a Montblanc en un ambient agradable i confortable. També ofereix un Menú (de dilluns a divendres no festius), 20,85.

 

Carrer Muralla Santa Anna, 2. (43400) Montblanc. Tel.: 977 86 05 91. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca els dilluns i diumenges a la nit i el dia de Nadal. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. 4 menjadors privats per a fins 440 comensals. info@mallol.eu. Web: www.mallol.eu.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross