La bona tasca en favor de la gastronomia tradicional de les comarques tarragonines de l'Antonio Romero va començar ja fa anys a un restaurant anomenat La Caseta del Rellotge, situat a peu de carretera més enllà de Cambrils. Més tard, el retrobem al capdavant del restaurant Gami, al cor de la marinera població de Cambrils, un establiment petit però plenament consolidat, gastronòmicament parlant, que ja des del seu naixement sempre ha mantingut un nivell alt de qualitat culinària.

ANTONIO 0886.JPG

Antonio Romero

L'Antonio ofereix en aquest local tranquil i acollidor, d'agradable decoració, que inclou quadres de temàtica marinera dels que és autor; i amb un servei molt polit, uns plats molt ben fets de la cuina tradicional dels pescadors de Cambrils, que elabora la xef, Montserrat Folck.

D'aquesta cuina surten especialitats molt saboroses com musclos de roca a la marinera, 7,75; carpaccio de gambes, 11,75; calamars a la romana, 22,00; romescada de peix, 22,00; suquet de rap amb llagostins, 22,00; prada a la sal o al forn, 18,50; bacallà amb samfaina, 17,00; fideus negres, 10,50; arròs caldós de llamàntol, 21,00; graellada de peix, 26,00; sarsuela de peix i marisc, 26,00; i, en les postres, crema catalana, 4,25; sorbet de poma al Calvados, 5,75; sortit de rebosteria, 6,25; etc. El pa és d’elaboració pròpia i està excel·lent.

ESCAMARLANS 19.JPG

Escamarlans

Però és molt recomanable deixar-se aconsellar del patró, segons la compra diària que hagi fet a la llotja de Cambrils. També, si es demana, ens farà un menú degustació per llepar-s'hi els dits, a base de peix i marisc fresc, ben treballat.

El restaurant ofereix també un menú a preu fix, entre setmana, per 19,90 euros (en el que el comensal pot triar entre 9 entrants, 8 segons i 7 postres) i un menú infantil, per 11,00 euros. Participa en les Jornades gastronòmiques organitzades a Cambrils, com les de les galeres, elaborant diversos plats amb aquest singular producte.

SUQUET 0924.JPG

Suquet

La bodega és notable i variada, amb més de 60 referències de vins i caves i com a vi de la casa té el Alsina Sardà, D.O Catalunya, 9,25 euros.

També cal destacar l'excel·lent relació qualitat/preu de l'establiment, que compta amb dos menjadors privats, molt agradables, ben decorats i que tenen entrada independent.

Diguem, finalment, que l’Antonio Romero és tot un artista amb els pinzells a la mà i els seus quadres de paisatges i marines són molt macos i després d’estar en diverses exposicions també podem admirar-les al restaurant Gami.

Adreça: Sant Pere, 9. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 10 49. Fax: 977 36 10 49. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns i 2 setmanes de novembre. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats per fins a 18 comensals i capacitat total per a 60. Correu electrònic: info@restaurantgami.comWeb 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross