Inaugurat el 1999, aquest restaurant gaudeix d’una situació privilegiada en un cim de 175 metres sobre el nivell del mar, sobre la platja de Llafranc, al costat del antic far de Sant Sebastià i del petit hotel amb encant del mateix nom, i del qual és el seu restaurant, amb unes vistes esplèndides d’un horitzó immens de cel i mar.

EQUIP I SALA.JPG

Amb una agradable terrassa ideal per prendre l’aperitiu previ al dinar o sopar, l’establiment que té una decoració marinera i diferents menjadors amb taules ben separades, pertany al igual que l’hotel a la família Figueras, propietària del prestigiós hotel i restaurant Mas de Torrent, que el va inaugurar l’any 1999 i està dirigit amb professionalitat per el Xavier Clotet.

Gastronòmicament ofereix una bona cuina de temporada que, combinant els productes de mercat, peixos, carns, arrossos, verdures o fruites, segueix fidelment la tradició culinària popular empordanesa, que elabora amb encert el xef Quim Puigpinós.

El celler conté unes 50 varietats i el vi de la casa és el Castillo de Perelada Cigonyes de la D.O. Empordà-Costa Brava, 16,50.

Disposa d’una carta de tapes i menús temàtics tots els dies amb un producte diferent cada mes, per 34,00 euros. Entre les especialitats de la carta podem destacar el peixet de costa fregit amb salsa de romesco, 11,75; terrina de foie amb compota de poma a la vainilla i torradetes, 17,00; sopa de peix de roca amb gambeta de Palamós, 12,50; pop amb saltat de bolets de temporada i cansalada rostida, 16,50; platillo de mongetes de Santa Pau amb sèpia i cloïsses a la marinera, 13,00; paella marinera, 19,00; torradet d’arròs amb turbot i gambeta de Palamós, 22,00; peix de les nostres llotges a la planxa, al forn, a l’all cremat, a la catalana, a la sal o en suquet, s/m.; peus de porc farcits de ceps, pernil de gla i escamarlans, 17,00; flam d’ou amb coca de pinyons i gelat de canyella, 6,75; pastís Sacher El Far amb gelat de nata, 7,25.

Respecte a l’hotel que té la categoria de 4 estrelles ofereix 8 habitacions i 1 suites, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. El preu de l’habitació doble és de 180/300 euros/dia. Ocupa un antic hostal del segle XVIII, rehabilitat amb molt de gust i gaudeix d’unes vistes certament excepcionals i de totes les comoditats de la seva categoria, a més d’una gran tranquil·litat. El dirigeix Judit Fernández. Disposa d’aparcament propi, jardí i salons de convencions. (Tennis i piscina a 10 km, al Mas de Torrent).

Muntanya de Sant Sebastià, s/n. Llafranc. (17200) Tel.: 972 30 16 39. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 22,30 (estiu, de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00). Tanca de 2 de gener a 3 de febrer. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 3 menjadors privats per fins a 200 comensals. Correu electrònic: hotel@elfar.net. Web: www.hotelelfar.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross