Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’encisador l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada independent de l’hotel. Disposa d’una innovadora cuina oberta que permet al comensal seguir en directe la cocció dels seus plats, que elabora, com sempre amb professionalitat i mestratge, el prestigiós xef Jaume Drudis, dintre d’una línia creativa de temporada i de mercat.

BRUIXES DE BURRIAC.jpeg

El menjador, que contrasta modernitat en el conjunt arquitectònic antic, amb pedra vista, assolint un ambient distingit resulta molt agradable. El celler és ampli i acull unes 80 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Garbó Montsant, 12.00.

La Guia Gourmand el va designar “Restaurant de l’any 2012”. I pertany al Segell gastronòmic de la Generalitat de Catalunya. Participa a les Jornades Gastronòmiques del municipi.

La seva oferta culinària consta d’una carta en la qual el comensal pot triar un primer (entre 8), un segon (entre 6) i un postre (entre 4) o optar per un dels 4 menús que inclou: Menú de temporada Gourmet, 33,00; Menú degustació del xef amb maridatge de vins 65,00 més iva; Menú experiència del mar, 45,00 més iva i Menú experiència de la terra, 45,00 més iva (begudes no incloses).

Entre les especialitats cal destacar terrina de foie – marbre de figa cuita en Malvasia, 18,00; llamàntol cuit en vapor de cítrics – verds d’amanida - olis torrats, 20,00; arròs mariner de cigala, cloïsses i sèpia, 22,00; filet de vedella Limousine poelé – Belly ibèric lacat d’acàcia – polenta i castanya, 24,00; caldereta de llamàntol com a bord, 35,00; mató i candi de mel d’acacia – toffee torrat, 8,00.

L’hotel Gran Claustre està ubicat al centre històric d’Altafulla, al nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari. A l’hotel, de 4 estrelles, s’hi accedeix per l’arc de Santa Teresa, que dóna ja una singularitat al lloc.

A l’estret carrer del Cup hi ha els dos edificis que constitueixen l’establiment. El primer es va inaugurar l’any 2004 en un singular edifici que va pertànyer al clergat. L’ampliació es va dur a terme el 2012 en un nou edifici situat pràcticament al davant, degudament rehabilitat.

Disposa de 33 habitacions i 6 suites, totes elles estan equipades amb aire condicionat amb bomba de calor, caixa forta, mini bar, telèfon, TV d’LCD, canal satèl·lit, connexió a Internet, assecador de cabell, barnús, sabatilles i servei d’habitacions. Té habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és de 81/163 euros/dia més iva. L’hotel, dirigit per Lourdes Puig, té també piscina exterior, solàrium i jacuzzi, en el primer edifici; i al segon un exclusiu centre Spa i de bellesa, una sala de convencions i el restaurant Bruixes de Burriac. En aquest singularíssim i encantador entorn, ple de llegendes, es gaudeix d’una decoració esplèndida i d’una bona i actual gastronomia. Tot un plaer pels sentits, en ple cor d’Altafulla.

C/ del Cup, 5. 43893 Tel.: 977 65 15 57. Obert tots els dies de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00  excepte hivern que tanca diumenge nit i dilluns. American Express, Master Card I Visa. Aire condicionat, aparcament. 2 menjadors privats per a fins a 65 comensals. Correu electrònic: reservas@granclaustre.com. Web:www.bruixesdeburriac.com.
Web: www.granclaustre.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross