Amb una situació privilegiada a primera línia de la platja, El Capitán és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d’unes excel·lents vistes marines a Torredembarra.

EQUIPO copia.JPG

Després d’una agradable terrassa, ideal per quan fa bon temps, entrem al menjador, molt lluminós, que té una capacitat per només 30 persones, i una decoració moderna.

Al front de l’establiment hi ha el matrimoni que es reparteix les funcions: Manuel Fernández a la cuina i Monika Jordi, a la sala.

TAULA.JPG

Nascut a Terrassa l’any 1961 Manuel Fernández López va estudiar a l’escola d’hosteleria de Berna a Suïssa, i va treballar en restaurants i hotels de primer nivell a la capital helvètica, com el Bellevue Palace, Freienhof... Més tard, de retorn a Espanya, es va incorporar a El Xalet Suisse d’Empuriabrava, a Girona, fent també temporades en diversos restaurants de Terrassa.

Va tenir la seva primera experiència empresarial amb una pizzeria a Torredembarra fins a l’apertura del Capitán a l’estiu del 2007 que fou un pas natural i molt esperat ja des del començament de la carrera professional d’en Manuel, ja que el seu somni era tenir un restaurant a primera línia de mar, de reduïdes dimensions, on oferir productes frescos i selectes.

El restaurant ofereix un tipus de cuina mediterrània amb tocs creatius. I participa en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen al municipi. El nombre de referències de la seva carta de vins és de 50. El vi de la casa és el Ipsis, de la DO Tarragona, 10,00.

Entre les especialitats de la carta podem destacar els calamarcets fregits a l’andalusa, 13,00; canelons casolans gratinats, 9,00; pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i allioli de pebre vermell de la Vera, 16,00; foie a la sal casolà amb mango i moka, 16,00; carpaccio de bacallà amb tomàquet fresc, pols d’algues i gambes, 13,00; llagostins de Sant Carles al vapor amb algues i maionesa de wasabi, 18,00; arròs del senyoret amb tot el marisc net, 17,00; arròs negre amb sípia i cloïsses, 14,00; orada al forn o a la sal amb oli d'oliva arbequina, 16,00; rèmol al forn amb patates forneres, 25,00; xai de llet rostit a baixa temperatura amb romaní, 18,00; i a l’hora de les postres, milfulles d'escuma de crema catalana, 6,00; pastís casolà de formatge amb fruits vermells, 6,00; couland de xocolata amb gelat d'avellanes, 6,00.

També ofereix diàriament un Menú per 25,00 euros i per les nits el Menú Roca Foradada, de 5 tapes i 1 postre, per 23,00 euros.

Passeig Rafael de Campalans, 11. (43830) Torredembarra. Tel.: 977 64 49 83. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: elcapitantorredembarra@gmail.com. Web: www.restaurantcapitan.es

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross