Als peus de la Mussara, a la petita placeta que té vistes precioses, en aquest petit restaurant familiar sempre he menjat molt bé. A tope els caps de setmana (cal reservar) el que ja és una bona referència, la seva carta suggerent ofereix plats principalment de carns i de cuina casolana ben elaborada, amb bona relació qualitat / preu i molt abundants. La decoració és rústica, amb pedra i bigues de fuste a la vista i el servei amable.
En la meva última i recent visita he degustat les patates braves, les croquetes de cuit, "espardenya" amb escalivada i anxoves, i costelletes de cabrit a la brasa. De postres, tots casolans, tiramisú. Tot molt recomanable. Té un menú diari econòmic i un cap de setmana per 24 euros, amb pa, vi, aigua i cafè inclòs.
El restaurant va obrir per primera vegada les portes el 1999 per el matrimoni Maria Mercè Serres, a la cuina i Joan Maria Mestre. Actualment el seu fill que també es diu Joan Maria ha substituit al pare, que s’ha jubilat. Continua ubicat els baixos de la casa pairal, que abans havia estat un estable.
A la bodega tenen vins de les comarques tarragonines i d’altres D.O., unes 50 referències. Altres especialitats són escudella catalana amb butifarra de Vilaplana; canelons casolans de carn; macarrons amb formatge; caragols a la llauna; bacallà gratinant, amb de romesco o all oli; espatlla de corder de llet al forn; “xuleton” de vedella a la pedra; filet de vedella a la pedra i la carn de caça, estofat de porc senglar i filet de cérvol adobat a la planxa.
Carrer Àngel Guimerà, 1. (43380) Vilaplana. Tel.: 977 81 51 71. Horari de 13,00 a 15,30 i de 21,00 a 22,30. Tanca diumenge nit, dilluns nit i dimarts tot el dia. Tanca per vacances 3 setmanes per juny i 1 setmana per Cap d’Any. 6000 i Visa. Aire condicionat, música ambiental, aparcament.