Des de començaments d'any, el restaurant Masia de la Platja de Calafell ha incorporat un local de tapes, adjunt a l'establiment i comunicat també interiorment, per ampliar l'oferta culinària d'aquest clàssic de la Costa Daurada: Masia de la Platja Tapes, amb entrada independent i cuina pròpia, gaudeix d'una decoració avantguardista, destacant la pedra vista i els grans quadres paisatgístics de les parets.

EQUIP DE CUINA.JPG

Equip de cuina

EQUIP DE SALA.JPG

Equip de sala

L’amplíssima carta inclou tapes com ostra del Delta de l'Ebre o gallega, vieira gratinada, mini steak tartar amb cremós de mató al Dijon, foie mi cuit i violetes, tripa cap i pota amb cigrons, fritura de peix masia, patates nipón... i com a postres, croquetes de xocolata, bunyols farcits de crema i fondue de xocolata negre, meló impregnat amb gintònic; coca de cabell d'àngel i taronja o de crema amb pinyons, festucs i nous...

Recordem que situat al centre de Calafell, a prop de la platja, el restaurant Masia de la Platja va ser inaugurat l'any 1961 i sempre han ofert una cuina autòctona, molt ben elaborada, amb plats tradicionals mariners.

Els peixos i el marisc de la zona, ja sigui en suquet, al forn o amb altres fórmules, han estat sempre els protagonistes d'aquestes suculentes elaboracions que realitzen en Julià Guasch, que n'és el propietari, i el seu fill Ramon (tercera generació) mentre la seva dona, Carme, atén el menjador.

Exquisides receptes ancestrals, com l'arrossejat, el plat més emblemàtic i representatiu de la gastronomia local. Aquest plat, completament autòcton, consisteix en un suquet de peix amb patates seguit d'un fideuejat (es pot fer amb fideus o amb arròs) bullit en el brou del mateix peix, la qual cosa li dóna un gust realment exquisit. A més, ambdós plats s'acompanyen d'una salsa d'allioli anegat, especialment adient per menjar els fideus.

Com a especialitats, a més d'arrossejat complert, podem esmentar suquet de peix de roca, arròs d'espardenyes, ostres, sipions, calamars a la planxa amb ceba, escamarlans, gambes, orada, llobarro, rap, tàrtar de tonyina, i a l'hora de les postres, crema catalana i sobretot la rebosteria feta a la casa.

La carta de vins és molt amplia i té unes 150 referències.

Vilamar, 67. (43820) Calafell. Tel.: 977 69 13 41. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts nit i dimecres, excepte a l'estiu. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat. Correu electrònic: info@masiadelaplatja.com Web: www.masiadelaplatja.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross