L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa 4 anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un càmping.

Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomanable per assaborir uns bons arrossos, ja sigui paella, caldós en llamàntol (29,90) o negre (16,90), i també cuina marinera, mirant al mar i la platja que és a tocar.

IMG_1357 copia.JPG

A l’establiment s’hi entra per la terrassa, que quan fa bon temps està molt sol·licitada. Igualment té un accés directe des de la platja. I té varis menjadors de pedra vista i decoració marinera, per un total de 150 comensals. El servei és casolà i amable.

La Gemma s’encarrega dels fogons mentre que en Xavier dirigeix les sales. De vegades la seva filla Sara, ajuda a la mare i dóna un toc innovador a l’oferta culinària d’aquest restaurant familiar. La Sara Nicolás va ser la guanyadora del primer premi del concurs de tapes d’Altafulla 2016 amb la tapa “Encanteri al fons del mar” que va obtenir “la Xoixeta Tapes Bruixes”.

La cuina del Voramar és casolana, mediterrània, marinera, tradicional i la seva especialitat són els arrossos en diferents elaboracions com ja hem apuntat. La carta de vins conté una quarantena de referències. Cal tenir en compte que ofereix cuina per celíacs i ha rebut una felicitació escrita de l’Associació d’aquest col·lectiu de persones.

Entre les especialitats podem destacar les gambes a l’allet, 15,90; carpaccio de bacallà, 14,90; arròs caldós de llamàntol29 90; paella de peix i marisc, 18,50; llobarro al forn a la “bruta”, 19,90; lloms de bacallà a la llauna, 19,30; graellada de peix, 30,90; llamàntol al forn, 29,90; i a l’hora de les postres, la crema catalana, 3,20; púding Voramar, 3,40 i Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla), 3,60. També ofereix un menú per 16,00 euros. El vi de la casa és de la Denominació d’Origen Tarragona, 7,20.

Pons d’Icard, s/n. (43893). Altafulla. Tel.: 977 650 630. Horari de 10,00 a 17,00 i de 20,30 a 24,00. Tanca dilluns. A l’hivern tanca els vespres excepte per reserves. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. restaurantvoramar@gmail.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross