GAMBA

Obert el 1976, a prop de la platja de Pals / Begur, els germans Font ofereixen en un ambient provençal, una cuina de mercat, de sabors i primeres matèries molt variats i d'inspiració empordanesa.

FÈLIX

Sens dubte va ser i continua sent un gran referent de l'excel·lent cuina empordanesa. Dels fogons s'encarrega Jaume, que forma part de la Cuina de l'Empordanet. Amb molts anys al davant dels fogons coneix tots els secrets de la cuina tradicional catalana i la seva sapiència culinària es deixen sentir en totes les seves elaboracions.

A la sala, Josep aconsegueix un bon servei, amable i atent. El celler és completíssim, amb uns 500 vins i caves diferents. El vi de la casa és de la D.O. Empordà. Té 5 varietats de pa d'elaboració pròpia.

De les especialitats de la carta poden recomanar el tàrtar de tonyina amb alvocat, maionesa wasabi i crudités, 21,00; foie gras a la sal, cruixent d'arròs i figues naturals, 21,00; amanida de gambes de Palamós amb carxofes confitades i crudités, 24,00; raviolis de porros amb escamarlans i sobre una crema de crancs, 21,00; arròs de Pals a la llauna amb marisc sense feina min. 2 pers. 22,00 p.p.; sarsuela de rap i llamàntol sense feina, 32,00; suquet de peix de la nostra costa al forn amb gamba de Palamós, 29,00; cabrit de llet rostit i desossat a l'antiga, 24,00; tatin de poma amb gelat de vainilla i el seu cruixent, 10,00; bunyols de xocolata, crema de vainilla i gelat de torró, 12,00.

També ofereix menú degustació, 59,00. Estem davant d'un dels millors restaurants de les comarques gironines.
Urbanització Sa Punta. Platja de Pals. (17256) Tels.: 972 66 73 76 i 972 63 64 10. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. No tanca. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 4 menjadors privats per fins a 250 comensals. sapunta@hotelsapunta.com Web: www.hotelsapunta.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross