TERRASSA 1

L'hotel Casablanca Platja, de Salou, que des d'aquest any pertany a l'prestigiosos Grup Hoteler 4R ha estrenat la seva terrassa d'estiu situada davant de la platja i amb unes vistes magnífiques de la Mediterrània. A la premsa especialitzada ha ofert una mostra exquisida del seu nivell culinari que converteix aquesta singular terrassa de l'Casablanca en un lloc ideal per gaudir, amb la família i amics, amb magnificència de la seva gastronomia tradicional, excepcional ubicació amb vistes, selecte servei , refrescant brisa marina i ambient entranyable.

FAÇANA

L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou aposta per una identitat gastronòmica i de confort aquest estiu. L’establiment, amb més de 35 anys d’història a la vila salouenca, ha posat en marxa una atenció personalitzada per totes aquelles persones que vulguin assaborir la gastronomia elaborada per l’equip de restauració de l’hotel.

ARRÒS AMB LLAMÀNTOL

De dilluns a diumenge i prèvia reserva al telèfon 977 380 107, aquelles persones que ho desitgin poden encomanar els seus famosos arrossos, passant per l’àmpli ventall de tapes de la carta, a més d’altres clàssics gastronòmics de la cuina fresca i mediterrània que des de fa tres anys realitza el xef Alberto Urdax. El gerent de 4R Hotels, Xavier Roig, assegura que «la idea és que tu puguis anar a banyar-te a la platja, a disfrutar dels teus dies de vacances de la manera que vulguis, que nosaltres cuinem per tu i pensant en tu. Fer-ho fàcil i entenent que alhora que et vols despreocupar per exemple del dinar, posteriorment vols menjar bé».POP

En un entorn urbà estratègicament ben ubicat i que parla per si sol, l’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou es troba situat al número 12 del Passeig de Miramar, amb la platja de Ponent davant mateix de l’hotel i amb una terrassa exterior dins del complex que mira al Mediterràni diàriament amb gran lluminositat. Precisament aquest espai, on es pot dinar, sopar o pendre una copa, està obert a tot el públic en general. Una terrassa esplèndida i on l’atenció individualitzada per part de l’equip de l’hotel és inmillorable. Quim Díaz, director de l’hotel exposa que «per la situació extraordinària que tots coneixem, la nostra terrassa és un espai obert, perfectament delimitat i on la seguretat, forma part del confort i del benestar que volem transmetre a tothom. La intenció és descobrir un Salou nou en un espai inmillorable com és a casa nostra en un moment estiuenc diferent».

L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou és un establiment de caràcter familiar i amb una llarga trajectòria en el sector turístic de la Costa Daurada. Disposa de 63 habitacions perfectament equipades, aparcament, àrea infantil, terrassa exterior i restaurant. A inicis d’aquest 2020 el grup hoteler 4R va realitzar una notable inversió per la compra de l’hotel i en un futur portarà a terme una actualització de les instal·lacions. Xavier Roig afirma que «la nostra estratègia empresarial és donar continuïtat a un projecte en el que creiem i que aposta per invertir a la Costa Daurada, en el territori i amb una identitat i un ADN molt 4R».

CASABLANCA 3

A la foto, Jaume Orteu, director del Hotel 4R Playa Park, de Xavier Roig, gerent de 4R Hotels (centre) i de Quim Díaz, director de l'Hotel 4R Casablanca Playa.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross