La fibromiàlgia és una malaltia crònica i hem d'adaptar la nostra vida als límits que ens imposa. Aquest volum no pretén donar la fórmula màgica per curar-la, sinó proporcionar una sèrie d'eines que millorin la qualitat de vida de les persones afectades, incidint en l'aspecte alimentari.

FIBROMIALGIA

El llibre ofereix més de 80 receptes basades en les actuals recomanacions sobre la malaltia, que inclouen unes normes d'alimentació equilibrada i sana que eviti, en la mesura possible, els additius químics. Es tracta de trobar estratègies per sentir-se millor, reduir el dolor i el malestar i disminuir l'estrès. I l'alimentació és un pilar bàsic per aconseguir aquests objectius.

L'autora, la Dra. Mariona Gummà Bertran és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB i Màster en Nutrició per la UB. Ha treballat en el camp de la nutrició clínica durant més de 20 anys, compatibilitzant la consulta nutricional (Centre Mèdic Teknon de Barcelona, ​​Mútua General de Catalunya, Clínica Dra. Tomàs de Granollers, Clínica Londres de Barcelona, ​​DIR, etc.) amb la divulgació. Ha col·laborat en nombroses publicacions de divulgació com a experta en nutrició i alimentació. És autora dels llibres Menjar per córrer i Consells i receptes anticolesterol, tots dos de LectioEdicions.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross