Quasi tots els camps de golf tenen un restaurant per servir menjar als seus socis i amics. Però ja no són tants els que al capdavant hi tenen un prestigiós i distingit equip professional, com és el cas que ens ocupa, del Lumine Mediterranea Beach & Golf Community, que compta com a cap de cuina amb el Xef Executiu Eduardo Cuesta, i com a Director de F&B Jordi Dieguez, el mateix tàndem que porten màgicament bé, el restaurant gastronòmic Lumine, de Salou.
Obert des del 2008, el Restaurant Hoyo 19 Lumine ofereix una línia de cuina tradicional catalana, fins i tot podríem dir casolana, molt ben elaborada, saborosa, abundant i apetitosa. Ideal per a després d’un matí de golf o simplement per gaudir d´una bona gastronomia en un entorn exclusiu. Tot això a uns preus molt assequibles.
El menjador és ampli i amb grans finestrals, per gaudir de les vistes del camp de golf. Té una capacitat per fins a 150 comensals. La seva decoració és moderna i funcional.
A destacar la bona relació qualitat/preu. Com a especialitats de la casa tenen: Patates emmascarades amb ou fregit, botifarra de Burgos i dolç de pebrots vermells; caneló de calçots amb crema de romesco; foie mi-cuit amb torradetes i melmelada de violetes; bloc de tonyina amb verduretes i soia; fricandó de rap i escamarlans amb bolets d’hivern; xai rostit de forma tradicional.
El restaurant també ofereix un menú, de dilluns a divendres, per 18 euros i els caps de setmana per 24 euros.