Vaja evolució més positiva la que duen a terme els germans Martí, Xavier a la cuina i Eduard, a la sala, tercera generació d'aquesta històric restaurant del centre de Cambrils Port, sense obligar les seres arrels.

EDUARD I XAVIER A PUBLICAR

Sense abandonar els plats de sempre que durant dècades van donar renom i popularitat a aquest emblemàtic establiment, de la cuina tradicional marinera de la vila, marisc, arrossos, peixos en romesco, entremesos clàssics de la localitat, etc., ofereixen en els últims temps uns menús degustació (Clàssic, Canalla i macarrilla) amb gran creativitat i originalitat, en la línia de les elaboracions més avantguardistes, en l'últim.

D'aquesta manera el comensal pot escollir segons les seves preferències entre la cuina d'autoria o la tradicional, en una amplíssima carta que inclou els apartats: Ostraty-Umm! (Amb 5 plats d'ostres d'alta elaboració, a més de les naturals); Divertiments (amb picades d'ullet a l'antiga Roma i a elaboracions orientals); Diàbolos (amb carpaccios i tàrtars); Amb gust de mar (marisc a la planxa); Intocables (entremesos i mariscades); L'Avi Pescador (suquets, sarsueles); Al gra (arrossos); i En terra ferma (carns), a més de Postres.

LA BARCA DE L'AVI

A cada plat que presenten s'observa més tècnica i més història que s'explica del seu origen, amb una presentació molt treballada i original (singular vaixella). A destacar també la carta de vins amb una completíssima informació.

En la nostra visita vam degustar el següent menú: Barca de l'Avi, amb 03:00 Aperitius: Xangurro de bou de mar amb ous de truita salvatge; sandvitx amb carn de galta, consomé de bou, vedella i pollastre i whisky de Malta. Ostra amb crema de iogurt, Cítrics i pinyons torrats. Garum, recepta antiga de Roma d'Anxoves i Calamata amb gelat de oli d'oliva. Eriçó de mar farcit de gamba vermella i Llagostí amb caviar de truita, presentat en una caixa de la llotja a miniatura. Celerí amb bolets, tòfona blanca i pasta kataifi, presentat en vaixella de fusta natural. Tàrtar de tonyina amb guisat de pota, col kale i macadàmia. Picanha de wagyu fumada amb iuca (fals carbó). Pi rodó, degustació de postres casolans. Tot una delícia.

La Guia Gourmand 2019 designarà el proper dia 26 de novembre a l'acte de la seva presentació a Casa Macarrilla 1966: "Restaurant Revelació de l'Any".

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross