Quasi tots els camps de golf tenen un restaurant per servir menjar als seus socis i amics. Però ja no són tants els que al capdavant hi tenen un prestigiós i distingit equip professional, com és el cas que ens ocupa, del Lumine Mediterranea Beach & Golf Community, que compta com a cap de cuina amb el Xef Executiu Eduardo Cuesta, i com a Director de F&B Jordi Dieguez, el mateix tàndem que porten màgicament bé, el restaurant gastronòmic Lumine, de Salou.

DSC_0881

Obert des del 2008, el Restaurant Hoyo 19 Lumine ofereix una línia de cuina tradicional catalana, fins i tot podríem dir casolana, molt ben elaborada, saborosa, abundant i apetitosa. Ideal per a després d’un matí de golf o simplement per gaudir d´una bona gastronomia en un entorn exclusiu. Tot això a uns preus molt assequibles.

DSC_0698

El menjador és ampli i amb grans finestrals, per gaudir de les vistes del camp de golf. Té una capacitat per fins a 150 comensals. La seva decoració és moderna i funcional.

A destacar la bona relació qualitat/preu. Com a especialitats de la casa tenen: Patates emmascarades amb ou fregit, botifarra de Burgos i dolç de pebrots vermells; caneló de calçots amb crema de romesco; foie mi-cuit amb torradetes i melmelada de violetes; bloc de tonyina amb verduretes i soia; fricandó de rap i escamarlans amb bolets d’hivern; xai rostit de forma tradicional.

El restaurant també ofereix un menú, de dilluns a divendres, per 18 euros i els caps de setmana per 24 euros.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross