width=

Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això significa que molts dels productes que l’establiment utilitza són ecològics o de pagesos de la comarca o voltants, en definitiva que potencia la producció de proximitat. Així, a la cuina del Quinoa trobem ous de pagès, oli de Siurana, verdures, formatges, farina, sal marina, patata de Prades, arròs Bomba del Delta de l’Ebre… i la carta que s’ofereix, lògicament és de temporada. Fins i tot, les postres i els gelats també s’elaboren al restaurant. Aquest és el repte del jove xef propietari del Quinoa, Matias Fernández, nascut el 1979 i que compta amb una important formació professional, i actualment ja porta 15 anys al capdavant del Quinoa, oferint una de les cuines més interessants de les comarques interiors. La sala la dirigeix Katty Araujo i el celler amb unes 160 referències esta a cura de Daniel Lucas. Especialitats de la casa:

 width=

– Les nostres croquetes ecológicas de pollastre de corral.
– Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà.
– Caragols a la casola.
– Llenguado a la planxa o amb salsa tártara, suplement 6,00.
– Hamburguesa vegana, patata i piquillos: suplemant 7,00 €.
– Crema catalana.

 width=

– Menú del dia: 20,90 €. El vi de la Casa és: DO Montsant.

 width=

Serveis Miquel Barceló, 29.43730 Falset. Horarios. De 13,00 a 15,30 i de 21,00 a 23,00. Tanca dimarts (les nits entre setmana millor trucar). Aire condicionat. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross