Situat a pocs minuts del Congrés, en ple cor de la capital, entre els museus i hotels més emblemàtics, aquest restaurant de la Cadena catalana Paradís, es va inaugurar el 1990. Ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada, amb arrels catalanes, característica del Grup, que elabora el xef Domingo Arc. Cal destacar les "calçotades" urbanes, (36,00) que s'incorporen a la carta en la temporada de "calçots" (mesos de fred) similar a les que es fan a Catalunya, tot i que, aquí, els "calçots" es serveixen en tempura.

COMEDOR

És una cuina natural que neix de la tradició, l’ esforç i l'amor per la terra amb una base de productes 100% naturals, lliures de components químics. La finca, La Morana, un hort de 50.000 m2 ubicat a Anglesola (Lleida), proporciona ​ les millors hortalisses, entre elles una selecció de 12 varietats de tomàquet, enciam, col, carbassó, calçots ...

COMEDOR 1

El restaurant disposa de dos menjadors principals i diversos privats, amb una capacitat per a un total de 175 comensals, sota la direcció de José M. Cintes.

La decoració del conjunt, és càlida i moderna i porta el segell de l’ interiorista internacional Pascua Ortega. Celler ben proveït amb 150 referències, a cura de Pablo Cano, que porta 22 anys a la casa. A l'entrada, davant del primer menjador, disposa d'una zona de taverna, "Porta del Paradís", on s'ofereixen racions i begudes premium de 7 de la tarda a 2 de la matinada, de dilluns a dissabte i es poden comprar productes ecològics per emportar-se'ls a casa o degustar-los in situ. 3 varietats de pans de la Tahona Artesana de Madrid. Alguns divendres a la nit organitza vetllades musicals amb els sopars. Una altra activitat a tenir en compte és l'Aula Paradís, una excel·lent fórmula per despertar els 5 sentits, gaudir del plaer infinit de la nostra gastronomia i conèixer una part del portal sobre secrets, virtuts, qualitats, procedències ...

Entre les especialistas, la mongeta blanca de Fuentesauco guisades amb zamburiñas i llamàntol, 17,50; milfulls de perdiu escabetxada amb poma i formatge poyoyo, 15,50; cassola de callos a la madrilenya, 15,50; carxofes i calçots confitats a l'oli de carbó amb papada ibèrica de la vall dels Pedroches, 16,50; arròs caldós de peix i marisc, 24,75; llom de cabirol rostit i reposat sobre fricandó de xirivies, 25,50; la nostra crema catalana, 7,75; crumble de poma àcida, canyella i vainilla bourbon, 6,50. Menú executiu (de dilluns a divendres, menjars), 29,50. El vi de la casa és Heredad Ugarte Crianza, 18,50.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross