Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
RACOTANGO GRILL, EL FUMAT PER BANDERA A VIELHA
Escunhau és un petit poble del municipi de Vielha e Mijaran i que es troba situat a la riba esquerra del riu Garona. En plena Vall d’Aran, a més de 1.000 metres d’altitud, al carrer de Sant Pere número 16-A s’hi troba un d’aquells racons g...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
AITOR LÓPEZ I JOAN CAPILLA JA LLUEIXEN LA JAQUETA DE LES OLIVES
La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol, han presentat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT de dos nous xefs: Aitor López, del Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb la distinció Sol Repsol; i Joan Capilla, del Restaura...
LLEGIR MÉS
RACOTANGO GRILL, EL FUMAT PER BANDERA A VIELHA
Escunhau és un petit poble del municipi de Vielha e Mijaran i que es troba situat a la riba esquerra del riu Garona. En plena Vall d’Aran, a més de 1.000 metres d’altitud, al carrer de Sant Pere número 16-A s’hi troba un d’aquells racons gastronòmics d’aturada obligada pel bon gormand: el restaurant Racotango Grill. […]...
LLEGIR MÉS
L’HOTEL OLYMPUS PALACE PRESENTA UNA BECA AMB LA URV PER AJUDAR A LA INVESTIGACIÓ DE L’ICTUS
L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’. Una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler refe...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …

Entre els restaurants modernistes del barri gòtic de Barcelona, El Gran Cafè, propietat del Grup Cacheiro, és tot un clàssic. Conserva amb pulcri…

És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent…

Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa…

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, Hereu de la l…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross