La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol, han presentat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT de dos nous xefs: Aitor López, del Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb la distinció Sol Repsol; i Joan Capilla, del Restaurant L'algadir del Delta, guardonat amb la distinció Estrella Verda Michelin.

Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha expressat el seu agraïment a Repsol per fer possible aquest reconeixement anual a l’exigència, la passió i la qualitat gastronòmica de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. El vicepresident del consell d'Experts de l'AEHT, Manel Ortiz, s'ha mostrat orgullós 'pel fet que l'Aitor i el Joan llueixin per fi la jaqueta de les olives'.

Durant l’acte, Javier Sancho, director del C.I.Tarragona de Repsol i Francesc Pintado, han entregat la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT als dos nous membres com a mostra de benvinguda al Consell d’Experts. I ho han fet acompanyats pels també integrants del Consell d’Experts: Pep Moreno de Restaurant Deliranto, Moha Quach d’El Terrat Tarragona, Arnau Bosch de Restaurant Can Bosch, Diego Campos d’El Rincón de Diego, Jeroni Castell de Les Moles d’Ulldecona, Rafel Múria, del Restaurant Quatre Molins, Ferran Cerro, del Restaurant Ferran Cerro, Joan Gómez de Restaurante Miramar i Joan Pàmies del Restaurant Celler Joan Pàmies. Han excusat assistència, Vicent Guimerà, del Restaurant Antic Molí i Fran López, del Restaurant Villa Retiro.

Aitor López i Joan Capilla, han coincidit durant la seva intervenció en remarcar la importància de col·laborar per construir un destí gastronòmic de referència a la demarcació de Tarragona. Per la seva banda, Javier Sancho, ha reiterat la importància de la col·laboració i el talent: els ingredients que posen en valor dues indústries complementàries i determinants pel futur del territori: química i turisme.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 800 socis que en formen part. Actualment, el Consell d’Experts compta amb 13 xefs i amb 2 dos representants del sector formatiu (clau per al futur de la professió): Òscar Saladié, degà de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i Jorge Gómez, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb l’incorporació de dos nous restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d'excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i un any més, també, a la La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross