Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa culinària, que, malgrat la seva joventut, és moltíssima, ja que ha estat alguns anys al costat de Ducasse, a París, després d’estudiar a l’Escola Hoffman, de Barcelona. La seva línia de cuina és d’autor, amb productes frescos i de temporada, amb un alt nivell d’elaboració. La carta de vins presenta unes 500 referències a carrec d’Alvaro García que també dirigeix la sala, que té una capacitat per 24 comensals, amb decoració acollidora i gran seperació de taules. A destacar el servei que és molt professional y amable. 6 varietats de pa d’elaboració pròpia. L’any 2010 va obtenir una estrella a la Guia Michelin, situant-lo entre els restaurants més destacats de les comarques tarragonines.
Especialitats de la casa
– Vertical de foie mi cuit de pato del Delta amb pa d’espècies: 32,00 €
– Crema de carxofa amb papada de porc a baixa temperatura i emulssió d’anguila: 30,00 €
– Melós de pèsols tendres amb tripa de bacallà, tòfona dels Ports i escamarlà brasejat amb aire del seu coral: 34,00 €
– Peix de llotja amb la millor guarnició del dia: 39,00 €
– Formes líquides de cranc Blau amb rovell d’ou d’ànec, consomé de galeres, gelé de fonoll i esberginia fumada: 34,00 €
– Garnatxa blanca, un pa de pessic i crema de fonoll amb llimona, gelatina de poma, pinya osmotitzada, gelat de fum de roble frances i esfèric de tarongina: 14,00 €
– Menú executiu: 39,00 €
– Menú homenatge: 120,00 €
– Vi de la Casa: L’Indià, 17,00 €