Si la Torre de Cambrils, del segle XVII, en el centre del passeig Miramar, davant del port de pescadors, és la Icona més destacada del skyline de la vil·la marinera, el restaurant Miramar, situat al costat de la Torre és la Icona de la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

JOAN.JPG

Joan Gómez, propietari Miramar

Ha començament del 2015 va dur a terme una important millora d’ampliació, habilitant el primer pis de l’establiment, al costat de la magnífica terrassa, un nou menjador per a 50 persones amb vista al port. I aquest any està renovant la carta de vins, incrementant el celler amb una trentena de nous vins d’alta categoria i presentant una carta amb més de 250 referències.

MENJADOR 1 PIS.JPG

No és d’estranyar que la Confraria Gastronòmica de la Costa Daurada l’hagi guardonat fa pocs mesos com el “Millor dels visitats l’any 2015” valorant la cuina i la línia de confort, luxe i elegància que caracteritza el Miramar amb el nou menjador que gaudeix d’una selecta decoració, destacant les grans fotografies a la paret que reprodueixen la torre veïna i els quadres d’en Queralt.

Aquell restaurant que va obrir per primera vegada l’any 1957 pels avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars a la seva pròpia casa, s’ha convertit en un dels millors restaurant de Cambrils, per la seva impecable cuina tradicional de producte Km. 0, a càrrec de Socorro Montoro i Ángel Fernández, preciós marc físic, amplíssima bodega a cura del sommelier, Antonio Martínez i amable i professional servei.

Cal recomanar els entremesos de Cambrils des de 1957 km., un dels àpats que van marcar segell a la vila (amb 5 serveis, anxoves, safata de marisc, safata de fregits, gambes vermelles i fideus rossos), 68,50; el menú degustació, 68,00 i el menú tradicional del caldo de pescadors de Cambrils, 49,00 que són els reis de la casa, que també ofereix diàriament el menú Miramar, 35,00. Sense oblidar els arrossos, en 9 varietats, 19,00/40,00; caldereta de llamàntol amb patates, 80,00/kg.; bullabessa per encàrrec, 56,50; i l’exquisida rebosteria casolana, 7,50.

 

Passeig Miramar, 30 (43850). Tel.: 977 36 00 63. Horari de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. Tanca dimarts nit i dimecres (a l’estiu només dimecres) i del 16 de gener a l’1 de febrer i del 22 d’octubre al 5 de novembre. American Express, 4B, diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa i 1 menjador privat per fins a 20 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@miramar-cambrils.com. Web. www.miramar-cambrils.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross