Situado al lado de la autovia de Reus a Tarragona, a poco más de 2 kms. del casco urbano de la capital del Baix Camp, el restaurant Masia Crusells, uno de los más clásicos y veteranos de la comarca, viene ofreciendo desdel año año 1970 en el que los hermanos Miguel Brea lo abrieron  una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània.

img_5676

Situat al costat de l'autovia de Reus a Tarragona, a uns  3 kms. del casc urbà de la capital del Baix Camp, el restaurant Masia Crusells, un dels més clàssics i veterans de la comarca, ve oferint, des del any any 1970 en què els germans Miguel Brea el van obrir, una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània.

Per a ells la cuina és l’espai més important i valorat de l’establiment. En ella utilitzen la tècnica i les noves tendències com a eina i mai com un fi en si mateix, respectant molt la materia prima i, per això, deixen que els aliments mostrin tota la seva personalitat i essència.

Els xefs són Mariano i Guillermo Miguel Brea, mentre que els altres tres germans, Jose, Fernando i Jesus son els directors de sales. El restaurant disposa a l’entrada d’un ampli bar que dóna pas als varis menjadors menjadors, que tenen una decoració clàssica i modernista. La capacitat és per a fins a 300 comensals.

El celler, és també molt ampli i té un nombre molt important de vins i caves. La carta de vins inclou unes 300 referències. Per la seva capacitat, bona cuina i bon servei, cal destacar que la Masia Crusells treballa molt tot tipus de banquets i celebracions al llarg de tot l’any. Disposa d’un gran aparcament i té també un hotel de 4 estrelles al costat del restaurant que porta el nom de Brea’s.

En temporada, des de la segona quinzena gener a mitjans d’abril, ofereix la tradicional calçotada.

img_5694

Entre les  especialitats de la carta destaquen canelons gratinats, 11,00; còctel tropical de marisc, 16,00; escudella catalana, 12,00; esqueixada de bacallà, 15,00; Bunyols de bacallà, 10,00; ous fregits amb gules i allets tendres, 12,00; cargols a la llauna, 14,00; llobarro al forn, 19,00; llenguado a la meunière, 26,00;  16,00; arròs caldos de llamantol, 26,00; espatlla de cabrit al forn, 26,00; estofat de vedella amb bolets, 16,00; maduixes amb nata, 5,00; crema catalana, 5,00. Vi de la casa: Montsant.

 

Autovia/Reus-Tarragona km. 1. (43204). Tel: 977 75 40 60. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 hores. No tanca. Master Card. 6000. Visa. Aire condicionat, aparcament i 4 menjadors privats per fins a 300 comensals. Correu electrònic: masiacrusells@gmail.com. Web: www.masiacrusells.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross