width=

Fa anys que visitem aquest restaurant que ocupa un agradable local amb una terrassa arbrada ideal per al bon temps, en un lloc residencial tranquil a dos o tres quilòmetres del centre de Lloret.

 width=

El servei és molt amable. I el menjar, bàsicament catalana tradicional, exquisida. El timbal de foie amb poma caramel·litzada és una delícia. De segon cal recomanar els arrossos, peixos o mariscs. I la sorpresa arriba a les postres amb una varietat temptadora de rebosteria casolana. No us perdeu el pastís de figues i el "mouse” de xocolata.

 width=  width=  width=

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turística de Lloret de Mar, on imperava la cuina internacional. Va agafar el nom de la Finca on s’ubicava l’antiga masia que hi havia abans de ser restaurant. I el seu repte va ser introduir la cuina tradicional amb plats d’origen mariner. Des dels primers anys, van començar a organitzar diferents Jornades Gastronòmiques temàtiques depenent de l’època de l’any, com Les Jornades del Bacallà a la Quaresma, les Jornades de la Carxofa a l’hivern, les Jornades de Primavera, les Jornades de la Gamba, les Jornades de la Caça, les Jornades de l’Arròs… sempre amb un gran èxit per l’afluència de la seva clientela. A l’any 2006 i en motiu del 25è aniversari van portar a terme un Certamen Gastronòmic dedicat a la cuina de les comarques, en el que varen intervenir una representació de cada una de les 42 comarques catalanes.

 width=  width=  width=

En Jordi Garriga va començar de molt jovenet en el món de la cuina i va estar sota les ordres del prestigiós xef Josep Lladonosa, del qual va adquirir una gran estimació envers la cuina tradicional i a respectar els seus orígens i preparacions a l’hora d’innovar. Més tard, amb la seva esposa van complir el somni de tenir un restaurant propi, en el que la seva filla Laia és la sumiller, que té cura d’un important celler amb unes 150 referències. El restaurant ocupa una amplia masia de decoració rústica i senzilla amb diferents menjadors, des de 10 fins a 200 comensals.

 width= width=  width=

Entre d’altres especialitats cal destacar el timbal de foie i poma amb oli de vainilla, 15,85 €; cargols a la llauna, 15,10 €; suquet de rap amb llamàntol, 29,25 €; arròs negre a l’estil de Palafrugell, 14,50 €; simi-tomba de rap, 25,50 €; filet de vedella amb guarnició, 22,50 €; mariscada, 65,50 €; crema catalana amb crustillant d’ametlles i gelat de caramel, 5,95. Menú dia, 19,00; menú de cap de setmana, 30,00. Vi de la casa: Terra de Pau, 11,50

 width=  width=  width=  width=

Avda. Mas Romeu, 3 (17310) Lloret de Mar. Tel.: 972 36 79 63. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres (juliol i agost obert tots els dies). Vacances: 15 dies Octubre i 15 dies al Gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, terrassa en la que admet gossos i 5 menjadors privats per fins 200 comensals. Correu electrònic: info@masromeu.com. Web: www.masromeu.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross