Que bé es menja en aquest restaurant marisqueria del passeig de Acacias a Madrid. Ambient molt agradable i relaxat, ben decorat en tons clars, servei molt diligent i amable i temptador expositor de mariscs i peixos a l'entrada al costat de la barra de bar.

FÈLIX I FRANCISCO.jpg

Un excel·lent pernil amb pa de vidre amb tomàquet per començar, uns deliciosos escopinyes, pur gust de mar i unes gambes blanques de Huelva, a compartir. Com a plats forts, un ric turbot salvatge i lluç a la gallega. I com a colofó unes filloas amb crema, finíssimes. Així pot ser un gran dinar. Super recomanat per gaudir del bon peix i marisc a la Capital d'Espanya.

MENJADOR

El primer que sorprèn gratament al comensal en entrar en el restaurant és trobar un preciós local modern i agradable amb una decoració amb estil certament per sorprendre. Hi ha diferents espais que mantenen un ambient càlid i una recreació molt subtil de neo-taverna amb picades d’ullet marineres, una posada en escena moderna que manté un esperit de tradició i familiaritat. I és que l’interiorisme ha estat dissenyat i executat per Zooco Estudio, en tons naturals i mariners, colors grisos i fusta que s’entri barregen amb el formigó i les cordes, per fer joc amb fins llums de disseny, vegetació, taulells esquitxats pel sòl i un mobiliari compost per cadires i tamborets de fusta i metàl·lics.

SALA

Tot això ens porta a la memòria la contemporaneïtat sense deixar de costat el toc de mar de les “Atrapallada” és un concepte innovador de cuina de mercat gallega. en un espai de disseny. Per això aquest restaurant resulta una combinació perfecta tant per als amants de la bona taula de Galícia com para aquells que busquen un local modern i confortable.

APARADOR

En definitiva, qualitat, cuina saludable i gran varietat de productes autòctons gallecs, tot fresc i propietari, per la qual cosa podem qualificar la seva cuina, a càrrec del xef Domingo Urosa, d’artesania gastronòmica, amb autèntic menjar gallec molt bé elaborada, amb tradició, i producte de mercat, usant tècniques culinàries senzilles com la planxa, la cocció o el vapor que donen fé d’una cuina saludable. Un restaurant ideal per tapear, prendre unes copes o menjar de carta: mariscs, peixos, carns, arrossos i altres delícies dels autèntics sabors gallecs. Propietat de Francisco Javier Rodríguez que dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 75 comensals. El celler disposa d’unes 40 referències.

Entre altres especialitats podem recomanar també el pop a la gallega amb cachelos, 18,50; ostres, 3,25 u.; empanada gallega de massa fina, 9,00; croquetes de carrabiners o de pernil ibèric, 10,80; "Chuletón" de vaca vella (1200 gr. 2 pax.), 48,00; "Pote" gallec, 9,50; espatlla de xai de llet rostida a baixa temperatura, 23,60; pastís de Santiago, 6,00; i el couland de xocolata, 6,00.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross