Si li agrada la cuina més avantguardista i original, aquest serà el seu restaurant de visita obligada a Cambrils. Els seus plats, en singular vaixella, són una mostra de la gran imaginació i creativitat del jove xef, que entre artificis i elaboracions atrevides i complexes, amb profusió de productes autòctons i orientals, arriben a la taula, alguns acabats enfront de la mateixa. El Servei professional explica amb luxe de detalls cada passi i l'encertat maridatge de cada un d'ells. Extensa celler i decoració sumptuosa en un petit local agradable i íntim.
En la nostra visita hem triat el Menú Degustació / Maridatge. «L'original-Experiències gastronòmiques » compost per 11 passades:
Aperitiu de pa i oli, unaesferificacio de oliva negre del Aragó, oliva negre Aragó amb cru, un pa de oliva negre al sifón i microones, amb forma de esponja, aigua de olives verdes i torradetes de pa de brioche.Sangria de vermouth rosat i blanc Izaguirre.
Gamba amb gamba, que juga amb les textures de la gamba. Porta pa de gamba, tartar de gamba i un oli de gamba amb gamba marinada i las seves potes cruixents.Cara Nordrosat. D.O.Conca de Barberà.
Mini hot dog de tinta de calamar, porta calamar, tartar de calamar, calamar fregit, dauets de botifarra negre, mayonesa de kimchi i encurtits.Dido blanc. D.O. Montsant.
Mini bunyol de rajada, unbunyol de rajada amb romesco, emulsió de fesols, rajada fregida, all negre i tinta de calamar.Les Brugueresblanc. D.O. Priorat.
Mini pizza estil Napolitano, amb tomàquet, romesco, tomàquet pera xerri, sobrassada, calamar saltejat, sardina fumada i albahaca.CavaTorelló Pàl·lid B.R. rosat.D.O. Cava.
Sashimi de tonyina Balfego i foie, Aelaborat amb tonyina tallada al estil sashimi, fetge fresc d'ànec que ho fem amb el soplet, diverses textures de wasabi, salsa de ostres i salsa de foie.Cava Mestres Coupage Blue Fin G.R. D.O. Cava.
Anguila i orella al «mojo picón rojo», un guisat de anguila i orella al mojo picón, porta un couscous de coliflor de colors. Jugarem amb diverses textures de la anguila i chile deshidratat. Camins del Priorat, negre. D.O. Priorat.
Pacheri gianti, en el que lapasta va farcida de confit d ànec, guisada amb una crema de romesco. Salsa de gadegants i gadegant cru, salsa de trufa blanca i mousse de trufa negre, perlas d oli trufat i aire de romesco.Xarel·lo vermell, blanc. D.O. Tarragona.
Arrosejat, de “carabinero” rap i edamame, col cale, all i oli d algues, ceps i romesco.
Señor da Folla Verde.Blanc. D.O. Rias Baixas.
Postres: Montadito de pa amb tomàquet i chistorra, a base de pa de brioche, mermelada de gers, xocolata blanca i fruits cecs, sal maldon i oli de taronja.
Trampantojo d all, una mousse de «menjablanc de Reus» i xocolata blanc.
Plaça Mossen Joan Batalla, 5. (43850) Cambrils. Tels.: 977 911 602 i 626 417 384. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca: Dimarts. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat para fins a 12 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: loriginal.eg@hotmail.com