Natalia Ojosnegros, oriünda de Valladolid i establerta a Lleida, com a dona emprenedora va decidir obrir l'any 2012 el seu propi restaurant a la capital de la Terra Ferma i així va néixer el restaurant Lola, proper a l'estadi de futbol i al centre hospitalari.
L'espai que actualment ocupa l'establiment va ser durant molts anys un restaurant mexicà. Natalia li va posar el nom de Lola en record de la Bella Lola, un nom de dona curt, sonor i amb personalitat, fàcil de recordar.
Al local s'accedeix a través d'una agradable terrassa arbòria, per unes 140 persones, ideal per a les nits de climatologia benigna i és informal i desenfadat, amb una decoració vintage amb sorprenents detalls curiosos. La seva capacitat és per a uns 50 comensals. El servei és molt familiar.
La cuina, a càrrec del jove xef Eduardo Fuster és de línia mediterrània amb brasa i tocs de fusió, amb bona relació qualitat/preu. El celler alberga unes 30 referències i el vi de la casa és Temps, 12,00.
Entre les especialitats de la carta podem destacar l’arròs a banda, 16,00; tataky de vedella amb gelificació de figues i coulis de préssec, 24,00; pop a la brasa amb pebre vermell, 16,00; tataky de tonyina amb soia i minijardí de Lola, 20,00; “chuletón” de vaca pinta a la brasa, 25,00; llobarro a la brasa amb crema de llimona, 18,00; bacallà a la catalana amb espinacs i panses, 16,00; salmó amb cítrics, 16,00; el bolet dolç de Lola, 8,00; couland amb cor de xocolata, 7,00.
També ofereix un Menú per 13,50 amb una gran oferta de plats per escollir. El preu mitjà de l’àpat se situa sobre els 25,00 euros.
Rovira Roure, 41-43 (25008), Lleida. Tel.: 973 238 734. Horari: d'11.30 a 0.30. Tanca diumenge nit. Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 90 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: nojosnegros@gmail.com. Web: www.lolamassabores.com