Inaugurat la primavera de 2009, aquest petit hotel boutique amb encant està situat en ple cor de la finca La Boella, a 8 km de Tarragona, a 5 minuts de l’aeroport de Reus, envoltat per 110 hectàrees d’oliveres i 6.500 m2 de conreus i jardins.

Perfectament equipat amb tots els detalls i comoditats per passar una estada de luxe, ofereix 13 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi a tot l’hotel, barnús, assecador de cabell, room service 24 hores i pany electrònic. El preu de l’habitació doble és a partir de 154/292 euros/dia (amb esmorzar). Té habitacions per a discapacitats.

Disposa de piscina exterior i amplis jardins per gaudir d’agradables passejos i compta amb pàrquing propi a l’aire lliure i salons de convencions i esdeveniments amb diferents sales i capacitat fins a 1.000 persones.

Entre els seus serveis addicionals, destaca la seva àmplia oferta d’activitats de lleure i entreteniment a l’aire lliure, i les propostes gastronòmiques i enològiques i les visites guiades per la finca. Disposa de celler i trull amb elaboració pròpia de vins i olis. La botiga gourmet i vinoteca presenta un ampli programa d’activitats: presentacions, degustacions, cursos de tasts, tallers de maridatge, etc. La seva magnífica ubicació permet a més realitzar múltiples i interessants visites culturals pels voltants com a les ruïnes arqueològiques visibles de la Tàrraco romana, als monestirs cistercencs de Poblet i Santes Creus o a la ruta del modernisme a Reus. El dirigeix Sònia Pau.

El restaurant gastronòmic, situat al primer pis de l’antiga masia restaurada, compta amb 10 taules en un marc únic i una terrassa per gaudir durant l’estiu. La cuina, mediterrània i de mercat, amb productes km. 0, amb tocs d’autor, va a càrrec de Manuel Ramírez. La carta canvia per temporades. Al capdavant del menjador hi ha Priscila Maciá. Al celler, que es pot visitar i s’hi poden comprar vins, hi ha més de 6.000 ampolles i més de 200 referències.

Entre les especialitats podem destacar ous de corral de La Boella amb patates, pernil i foie, 16,00; caldereta de llamàntol blau, com es fa a Cambrils, amb patates, pa fregit i allioli, 47,00; fideus rossos amb llagostins, 17,00; coca de foie gras fresc a la planxa i ceba de Figueres caramel·litzada, 18; cua de vedella guisada al vi negre de La Boella, 18,00; peix de llotja, s/m.; rebosteria de la Boella, a escollir dins d’un assortiment de pastissos, bunyols, cremes, etc. elaborats diàriament en el nostre obrador, 6,00; coulant amb gelat de taronja i alfàbrega, 8,50.

També ofereix un Menú "Elixir Daurat", 40,00, inspirat en els 3 tipus d’oli verge extra produïts a La Boella: arbequina, arbosana i koroneiki, que consta d’aperitius, una entrada, un peix, una carn, un prepostre i unes postres. I un “Menú degustació”, 45,00, amb 2 aperitius, 2 entrants, 1 peix, una carn i assortiment de pastisseria.

El vi de la casa és Mas La Boella, 17,00.

Adreça: Autovia Reus-Tarragona (T-11), Km 12. 43110 La Canonja. Tel.: 977 77 15 15. Tanca els mesos de gener i febrer. El restaurant tanca diumenge i dilluns. Correu electrònic: reservas@laboella.com. Web: www.laboella.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross